Mourinho mangler bare én superstjerne

Venter på svar.

(Dagbladet.no): Etter kjøpet av Shaun Wright-Phillips for 240 millioner kroner i går er Chelsea-sjef Jose Mourinho en meget fornøyd manager.

Til Sky Sports sier portugiseren at han nå bare mangler én spiller før stallen er komplett: Michael Essien.

- Vi har plass på midtbanen. Vi har ikke problemer der, vi har ikke trøbbel. Men vi har plass, så hvis vi får sjansen til å skaffe oss en god spiller i overgangsvinduet, så gjør vi det.

Venter og venter

Mourinho bekrefter samtidig at han tenker bare på Essien, John Carews lagkamerat i Lyon. Midbanekrigeren den franske klubben ikke ønsker å selge - dersom ikke Chelsea vil gi like mye som de aktet å betale Liverpool for Steven Gerrard.

Altså er prisen blitt 362 mill. kroner.

- Det er noe vi må respektere. Vi har lagt inn et bud, vi vet at spilleren ønsker å komme til Chelsea. Men de kontrollerer skjebnen hans, sier Mourinho.

- Hvis de bestemmer seg for å selge, så venter vi. Men vi kan ikke gjøre noe.

SLO BENFICA 1-0 I GÅR: Jose Mourinho håper på Essien og gleder seg over Wright-Phillips. Her skriver han autografer før treningsmatchen mot Benfica, som ble avgjort med et selvmål. Foto: SCANPIX/REUTERS
SLO BENFICA 1-0 I GÅR: Jose Mourinho håper på Essien og gleder seg over Wright-Phillips. Her skriver han autografer før treningsmatchen mot Benfica, som ble avgjort med et selvmål. Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer

SWP en av de beste

I mellomtida gleder han seg over 23-årige Wright-Phillips, driblefanten som forhandler om sin kontrakt med ligamestrene i dag.

- Han er en av de beste spillerne i England. Han har de kvalitetene alle er på utkikk etter i moderne fotball. Han er rask, han er intelligent og han er kreativ, sier Chelsea-sjefen.

TIL ENGLAND? Michael Essien har uttrykt et sterkt ønske om å flytte til Stamford Bridge, slik at han også får ligadueller med Manchester Uniteds Cristian Ronaldo.