Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho: Massøren holdt avgjørende garderobeprat før kampen

- Han sa bare «grrr, grrr, grrr»

LURT SMIL: José Mourinhos siste prat med Chelsea-laget før kampen mot Manchester City var ifølge ham selv ved lunsjtider. Etter den tid var det massøren som oppildnet laget. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB Scanpix
LURT SMIL: José Mourinhos siste prat med Chelsea-laget før kampen mot Manchester City var ifølge ham selv ved lunsjtider. Etter den tid var det massøren som oppildnet laget. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Chelsea ble det første laget som tok poeng fra Manchester City på Etihad med sin 1-0-triumf i går kveld.

José Mourinho ble naturligvis hyllet for en taktisk godt gjennomført kamp, men nekter å ta æren selv.

Bravehart-tale Den gir han videre til Chelsea-massør Billy McCulloch. Skotten skal ifølge Mourinho ha oppildnet laget med en Braveheart-lignende tale før kampen.

- Det var ikke jeg som snakket med laget, seriøst. Det vil massøren Billy som gjorde det. Han skrek så mye med sin skotske aksent at jeg ikke helt skjønte han sa. Det hørtes ut som han bare sa «grrr, grrr, grrr», men spillerne klappet, så de må ha forstått det, sa Mourinho etter kampen ifølge Mirror.

Til tross for det imponerende resultatet, nekter portugiseren å snakke om Premier League-tittelen.

- Det er ikke målet vårt nå. Målet vårt er å bygge et lag. Jeg vil si under sesongoppkjøringen til sommeren - og jeg vil at spillerne skal si det samme: «Dette året skal vi kjempe om tittelen.» Men nå kan jeg ikke si det, sa Mourinho under et intervju som ble vist på TV2 etter kampslutt.

Liten hest trenger melk På pressekonferanse noe seinere ble Mourinho spurt om tittelkampen nå er et «three-horse race» (en kamp mellom tre lag). Chelsea-sjefen svarte på sedvanlig vis med et glimt i øyet.

- Det er to store hester og en liten hest, som er en snill hest, men fortsatt en hest som fortsatt trenger melk og må lære å hoppe, en hest som kan delta i løpet neste år.

Og jockeyen?

- Det er massøren Billy, slo Mourinho fast.

Hele Norges coronakart