Mourinho med et siste stikk mot Casillas

Har utelatt keeperen fra troppen i siste seriekamp.

KALD SKULDER: Det skal være uenigheter mellom avtroppende Real Madrid-trener Jose Mourinho og målvakt Iker Casillas. I dag retter Mourinho et siste stikk da han har utelatt Casillas fra troppen som møter Osasuna. Foto: REUTERS/Sergio Perez
KALD SKULDER: Det skal være uenigheter mellom avtroppende Real Madrid-trener Jose Mourinho og målvakt Iker Casillas. I dag retter Mourinho et siste stikk da han har utelatt Casillas fra troppen som møter Osasuna. Foto: REUTERS/Sergio PerezVis mer

(Dagbladet): I kveld spilles siste serierunde i spansk La Liga.

Real Madrid møter Osasuna i det som blir Jose Mourinhos siste kamp for klubben, etter at de i mai meldte at han var ferdig som Real-trener.

Som punktum for det manageren kaller den verste sesongen i sin karriere, som blant annet har vært preget av en krangel med keeper Iker Casillas, har Mourinho valgt å utelate den spanske landslagsmålvakten fra troppen.

Krangelen skal ha pågått en stund, og ble satt ytterligere fart i da Mourinho rett ut sa at han angret på at han ikke hadde kjøpt Diego Lopez det første året han trente klubben. Det utsagnet skal ha vært direkte rettet mot Casillas.

Jesus vokter målet for de hvite i kveld, med Adan på benken. Lagets førstevalg mellom stengene, Lopez, er ute etter en operasjon.

Ifølge flere britiske aviser skal Jose Mourinho lede Chelsea neste sesong. Dette har ikke blitt bekreftet av klubben ennå.