PREMIER LEAGUE

Mourinho med mistillit til Rooney: Vraker kapteinen mot Leicester

Manchester Uniteds nummer ti på benken.

VRAKET: Manchester United-kaptein Wayne Rooney er plassert på benken fra start mot Leicester. Foto: Scanpix
VRAKET: Manchester United-kaptein Wayne Rooney er plassert på benken fra start mot Leicester. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Wayne Rooney har i lang tid fått kritikk for svake prestasjoner på fotballbanen. Nå er Manchester United-kapteinen vraket av José Mourinho til prestisjemøtet med regjerende seriemester Leicester.

Den portugisiske manageren har i Rooneys plass valgt å bruke Juan Mata. I tillegg får ungguttene Marcus Rashford og Jesse Lingard sjansen fra start.

- Rashford og Lingard spiller. De er kvikke. Kampen kommer til å bli intens og rask sånn Leicester er og strekker ut spillet. Og når vår spydspiss er Zlatan, trenger vi raske folk rundt ham, forklarer Mourinho, melder Premier Leagues offisielle Twitter-konto.

Flere endringer

Mourinho har totalt gjort fire endringer fra 3-1-tapet mot Watford i forrige serierunde. Akkurat som Rooney, er også Marouane Fellaini, Marcos Rojo og Luke Shaw ute av elleveren. Sistnevnte er lyskeskadet.

Hele Manchester United-laget ser slik ut i dagens kamp på Old Trafford:

David De Gea - Antonio Valencia, Eric Bailly, Chris Smalling, Dailey Blind - Paul Pogba, Ander Herrera - Jesse Lingard, Juan Mata, Marcus Rashford - Zlatan Ibrahimovic.

- Leicester er farlige

Italienske Claudio Ranieri mønstrer et sterkt mannskap, også han. Leicester-manageren kommer til Manchester med en fryktet angrepstrio i Jamie Vardy, Riyad Mahrez og den nyankomne kraftpakken Islam Slimani.

- De har enorm spisskompetanse og kontringsstyrke på topp. Slimani tilfører dem noe ekstra. Det er en tøff kamp for United å bryte ned dette Leicester-laget, sier TV 2-ekspert Brede Hangeland.

- Leicester er veldig bra. De er fremdeles kapable til å lage ugagn for de aller beste lagene i Premier League. De fikk en tøff start på sesongen, men de har reist seg. Dette er en gjeng som har selvtillit, supplerer kollega Petter Myhre.

Dette er Ranieris utvalgte:

- Ron-Robert Zieler - Danny Simpson, Wes Morgan, Robert Huth, Christian Fuchs - Riyad Mahrez, Daniel Amartey, Danny Drinkwater, Mark Albrighton - Islam Slimani, Jamie Vardy.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer