Mourinho med nytt United-stikk

José Mourinho virker fremdeles ikke å være Luke Shaws største fan.

IKKE BESTEVENNER: Luke Shaw fikk ofte gjennomgå av José Mourinho da han var manager. Nå er portugiseren TV-ekspert og deler meningene sine gjennom TV-ruta. Foto: NTB Scanpix
IKKE BESTEVENNER: Luke Shaw fikk ofte gjennomgå av José Mourinho da han var manager. Nå er portugiseren TV-ekspert og deler meningene sine gjennom TV-ruta. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

José Mourinho har ikke vært på managerbenken etter at han fikk sparken fra Manchester United i desember i fjor.

Portugiseren har selv hevdet at han har fått mange tilbud, men at det foreløpig ikke har kommet noen interessante nok klubber på bordet. 56-åringen skal være ivrig etter å returnere til manageryrket, men i mellomtida fyller han tiden med andre ting.

Mourinho har blant annet jobbet en del som TV-ekspert, og før helga ble det klart at han skal jobbe for Sky Sports i tida framover. Kanalen dekker Premier League tett, og søndag fikk «Mou» sin debut da gamleklubbene Manchester United og Chelsea møttes.

Da klarte ikke manageren å holde seg helt i skinnet fra å komme med stikk til gamle kjente.

Fikk gjennomgå igjen

Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom Mourinho og store deler av spillergruppa i United brøt sammen i løpet av hans siste periode i klubben.

En som fikk gjennomgå spesielt mye av manageren var Luke Shaw. Backen har selv innrømmet at man må ha tykk hud for å spille under portugiseren, og Mourinho var ikke alltid snill med den engelske landslagsbacken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer