Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FA-cupen:

Mourinho med sarkastisk glis mot dommeren da Herrera ble tidlig utvist: - Ubegripelig

Tidlig dusj for United-spilleren.

IKKE FORNØYD: Jose Mourinho var ikke fornøyd med dommerens avgjørelse om å sende Ander Herrera av banen. Foto: Reuters / Maxim Shemetov
IKKE FORNØYD: Jose Mourinho var ikke fornøyd med dommerens avgjørelse om å sende Ander Herrera av banen. Foto: Reuters / Maxim Shemetov Vis mer

(Dagbladet): Det svært viktige oppgjøret i FA-cupen mellom Chelsea og Manchester United nærmer seg pause på Stamford Bridge.

Bortelaget er underdogs i kampen, mot serielederne fra London.

Og lenge så det ut til at United kunne klare å stå i mot, så lenge Eden Hazard ble stoppet.

Men da Ander Herrera etter drøye 35 minutter felte belgieren, kun 15 minutter etter sitt første gule kort, fikk han marsjordre av dommer Michael Oliver.

Ikke imponert

Det var ingen stygg takling av Herrera, men det ser ut til at han klarte å hekte Hazard.

Dermed spiller bortelaget nå restan av kampen med én mann mindre, allerede før førsteomgangen er ferdigspilt.

- Korrekt dømming her er at det fortsatt hadde vært elleve mann på banen, sa Erik Thorstvedt i TV 2-studioet i pausen. Verken han eller Brede Hangeland var nevneverdig imponerte over dommer Oliver.

FORTVILTE: Paul Pogba så fortvilet mot N'Golo Kanté og resten av de jublende Chelsea-spillerne da Kanté satte 1-0. Foto: Jed Leicester/BPI/REX/Shutterstock
FORTVILTE: Paul Pogba så fortvilet mot N'Golo Kanté og resten av de jublende Chelsea-spillerne da Kanté satte 1-0. Foto: Jed Leicester/BPI/REX/Shutterstock Vis mer

- Det er ubegripelig at oliver får dette til å bli to gule og rødt. Det må være en annen terskel for å få to gule. Her blir united straffet for å være offensive, sa Hangeland.

Det er ikke bare på banen det er ampert. Også mellom Antonio Conte og José Mourinho er det trykket stemning. Sistnevnte valgte også å le og glise sarkastisk mot dommer Oliver da Herrera ble utvist.

Lurte de Gea

Det er alltid vanskelig å slå tilbake når man får en mann utvist tidlig i kampen. Nå ser det ut til å bli ekstra tøft for de rødkledde gjestene, etter et tidlig mål av Chelsea etter hvilen.

N'Golo Kanté klinka nemlig til fra distanse etter seks minutter, og sendte Chelsea opp i en viktig 1-0-ledelse.

Keeper David de Gea var helt utspilt da Kanté satte ballen i mål fra rundt 20 meter.

- Han tar de Gea på feil bein. Keeperen står på motsatt bein og kommer på etterskudd, sa kommentator Øyvind Alsaker etter scoringen.

Kampen er over, les kampsaken her: Chelsea for sterke da United ble sendt ut av FA-cupen

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media