José Mourinho fortalte om ukjent spiller

Mourinho med stikk mot Pogba: - Hans eksellense

Historien skal dreie seg om Paul Pogba.

KONFLIKT: José Mourinho og Paul Pogba skal ha hatt et anspent forhold. Kieran McManus/BPI/REX
KONFLIKT: José Mourinho og Paul Pogba skal ha hatt et anspent forhold. Kieran McManus/BPI/REXVis mer

I avtalen José Mourinho inngikk med Manchester United da han forlot klubben, skal det ligge en klausul om at han ikke har lov til å uttale seg om tiden på Old Trafford.

Etter at han fikk sparken i United, har portugiseren jobbet mye som fotballekspert, blant annet for bein Sports, og Mourinho har stort sett klart å holde seg i tøylene.

På et trenerseminar i regi av Det portugisiske fotballforbundet kom han derimot med stikk til en av sine tidligere elever.

STJERNESPILLER: Paul Pogba avbildet i en Rolls Royce på vei bort fra Manchester Uniteds treningsfelt. Oli SCARFF / AFP
STJERNESPILLER: Paul Pogba avbildet i en Rolls Royce på vei bort fra Manchester Uniteds treningsfelt. Oli SCARFF / AFP Vis mer

- Ga ikke mening

Mourinho navnga ikke spilleren han snakket om, men flere britiske medier melder at det skal være snakk om lagets kanskje aller største stjerne, Paul Pogba.

Forholdet mellom manageren og franskmannen skal ha nærmet seg bristepunktet i tiden før Mourinho forsvant ut portene på Old Trafford, og i historien Mourinho delte på trenerseminaret hintes det om en spiller som var svært vanskelig å håndtere.

- Vi skulle spille mot et lag som var bare 30 kilometer unna Manchester. Etter kampen spurte en av spillerne meg om han kunne returnere til Manchester på egen hånd, og ikke med lagbussen. Jeg sa at det ville vært en annen sak om vi var i London og han ønsket å bli igjen. Men dette var så nær Manchester at det ikke ga mening, innledet den for tiden arbeidsløse manageren.

Lokalavisa Manchester Evening News er blant dem som har skrevet om episoden. Du kan se video av historien her:

«Hans eksellense»

Spilleren skal ha blitt irritert av Mourinhos svar, men spurte om det samme igjen etter kampen, som United gikk seirende ut av.

- Jeg var i godt humør og sa at han i alle fall skulle sitte på bussen og be sjåføren hans om å hente ham ti minutter unna stadion. Så kunne han reise alene derfra. Men han var fortsatt ikke fornøyd. Da jeg kom til bussen etter pressekonferansen sto det en Rolls-Royce ved siden av. Bilen var splitter ny og «hans eksellense» ønsket å forlate stadion i sin Rolls-Royce, fortalte Mourinho med et hånlig smil.

- Hvordan skulle jeg håndtere det? Gir du ham beskjed om at han får lov til å reise i sin Rolls-Royce når jeg er i godt humør? Eller løser du det på en annen måte, slik at du ender opp med å måtte ta ferie?, avsluttet Mourinho foran trenerkollegene.