Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho med stikk mot Solskjær

José Mourinho sendte stikk mot Ole Gunnar Solskjær og gamleklubben før kveldens kamp.

POPULÆR: José Mourinho fikk en varm velkomst av fansen på Old Trafford. Foto: Oli SCARFF / AFP / NTB Scanpix
POPULÆR: José Mourinho fikk en varm velkomst av fansen på Old Trafford. Foto: Oli SCARFF / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Manchester United spilte en meget god kamp mot Liverpool, og klarte 1-1 mot serielederne. Dermed fikk Ole Gunnar Solskjær en etterlengtet opptur sammenliknet med tidligere kamper denne sesongen.

Men sesongen har totalt sett ikke vært som forventet, og United ligger helt nede på 13. plass i Premier League. Noen har gått ut og hevdet at Solskjærs jobb står i fare, mens andre hevder at nordmannen får tid.

KAMPDAG: Utenfor Old Trafford venter fansen spent på å se storoppgjøret mellom Manchester United og Liverpool. Video: Christian Monge / Dagbladet Vis mer

En mann som til slutt ikke fikk mer tid, er deres tidligere manager José Mourinho. Han fikk sparken av United i desember 2018, og mannen som tok over var altså Solskjær.

- Et godt stykke PR

Mourinho satt i dag i Sky Sports sitt studio, og han benyttet muligheten til å sende et stikk rettet mot Solskjær og United. Han hinter til at Solskjær får mer tid enn han selv.

- De (United) gjorde et godt stykke PR denne uka med å skape positiv atmosfære rundt kampen. Jeg kommer til å prøve å få en jobb som Ole har, der han snakker hele tida om framtida, sa Mourinho og fortsatte:

- Jeg tror det er en fin situasjon, med en kontrakt på tre år - med framtida og unge spillere. Jeg tror det er en fin jobb å ha i en så stor klubb.

Dette sa portugiseren før kampen, men etter kampen var han fornøyd med det han så av Solskjærs menn, til tross for at de ikke klarte å ta alle tre poengene. Samtidig sier han også at seieren kanskje kommer med en bismak.

- Ole og United vil etter et så fantastisk forsøk være skuffet, med en feil og to poeng som de tapte. Jeg etterlyste kjærlighet, og de hadde mer enn det. De holdt seg til kampplanen. Hvis jeg var Ole, ville jeg vært stolt og frustrert, fordi guttene ga alt, sier Mourinho etter kampen til Sky Sports.

Hyllet av fansen

Men det var ikke bare United og Solskjær som fikk gjennomgå av portugiseren. Han sendte også et stikk mot dagens motstander, Jürgen Klopp. Tyskeren har hevdet at United alltid legger seg dypt og spiller defensivt når de to lagene møtes.

Mourinho ga et syrlig svar tilbake.

- Han (Klopp) sier det fordi han aldri har klart å slå United på Old Trafford. Han likte ikke menyen. Han ville ha kjøtt, men han fikk fisk, sa han i Sky Sports' studio etter kampen.

Selv om Mourinho også fikk en del kritikk i sin periode som United-manager, så fikk han en varm velkomst av fansen sin da de fikk øye på ham på Old Trafford.

Bilder viser at fansen jubler, mens han smiler og vinker tilbake til sine tidligere supportere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media