Mourinho mener Costa er Premier Leagues beste spiller

- En komplett forestilling.

MÅLFARLIG: Diego Costa har levert fire fulltreffere på sine tre første seriekamper for Chelsea. Foto: Dylan Martinez / Reuters / NTB Scanpix
MÅLFARLIG: Diego Costa har levert fire fulltreffere på sine tre første seriekamper for Chelsea. Foto: Dylan Martinez / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Chelsea-manager José Mourinho mener Diego Costa har vært Premier Leagues beste spiller i de tre første serierundene.

Lørdag scoret spanjolen to ganger da Everton ble slått 6-3 på bortegress. Totalt har spissen fire mål på tre kamper, og han har slått skikkelig til fra start etter overgangen fra Atlético Madrid.

Kontroverser Det gleder Mourinho, som forrige sesong uttalte gjentatte ganger at han ikke hadde ordentlige spisser i laget.

- Det var den komplette forestillingen fra en spiss. En perfekt kamp i hvert eneste aspekt. Han taklet, gjenvant baller, holdt på ballen og bevegelsen var av høy kvalitet. Alt var virkelig bra, roser portugiseren sin nye stjernespiss. - Diego hadde tre sjanser og scoret to mål. Han er en god avslutter som gir oss mye. Når alt kommer til alt, er vi livsfarlige i angrep, fortsetter han.

Men lørdagens suksesskamp kom ikke uten skår i gleden. Etter Seamus Colemans selvmål som ga Chelsea 3-1-ledelse, løp Costa bort til backen og hånet ham. Det fikk det til å koke over for Everton-keeper Tim Howard.

Heller ikke Mourinho og Everton-manager Roberto Martínez var helt enige etter hendelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer