Mourinho mener det var enkelt å overtale Fabregas

- Jeg snakket bare med ham i 20 minutter.

FORNØYD: Chelsea-manager José Mourinho hadde ingen problemer med å få Cesc Fabregas til klubben, ifølge ham selv. Foto: AFP PHOTO / CARL COURT
FORNØYD: Chelsea-manager José Mourinho hadde ingen problemer med å få Cesc Fabregas til klubben, ifølge ham selv. Foto: AFP PHOTO / CARL COURT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

José Mourinho var aldri nervøs for at Cesc Fàbregas (27) kom til å havne i Arsenal. Chelsea-sjefen trengte bare 20 minutter for å overbevise nysigneringen.

Fabregas' overgang fra Barcelona til Chelsea er bare én av flere solide overganger Mourinho og hans kolleger i London-klubben har gjort denne sommeren.

Men skal man tro Mourinho, var kanskje Fabregas den enkleste å overbevise.

- Jeg snakket bare med ham i 20 minutter. Jeg tror han virkelig ville til oss. Som alle vet hadde Arsenal en mulighet til å blande seg inn. Men jeg tror ikke han (Fabregas) var åpen for det. Jeg tror han var veldig, veldig interessert i å komme til oss. Det var en enkel jobb, sier Mourinho i et intervju med BT Sport.

Foruten Fabregas har duoen Diego Costa og Felipe Luis fra Atlético Madrid ankommet Chelsea. Det har også unggutten Mario Pasalic fra Hajduk Split. I tillegg er det ryktet at Chelsea er interesserte i å sikre seg Real Madrids Sami Khedira og colombianeren Radamel Falcao fra Monaco.

- Jeg må si klubben har gjort en veldig god jobb. Ikke bare for de spillerne vi har hentet, men også fordi vi gjorde det på rekordtid. Overgangsmarkedet stenger 31. august, men vi stenger vårt nå, sier Mourinho.

- Vi har fått akkurat det vi trengte og det vi var ute etter. Jeg liker troppen nå veldig godt og ser fram til å starte sesongen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer