Mourinho mente det var en «konspirasjon». Nå er Götze ute i flere uker

Skadet etter Ramires' takling.

KONSPIRASJON: José Mourinho mente det lå en større konspirasjon bak det faktum at Ramires ble utvist på torsdag. Foto: AFP PHOTO / MICHAL CIZEK
KONSPIRASJON: José Mourinho mente det lå en større konspirasjon bak det faktum at Ramires ble utvist på torsdag. Foto: AFP PHOTO / MICHAL CIZEKVis mer

(Dagbladet): Etter 120 minutter fotball og ti straffespark, måtte José Mourinhos Chelsea til slutt gi tapt mot Bayern Munchen i torsdagens supercup-finale.

Underveis hadde brasilianske Ramires rukket å pådra seg to gule kort. Det fikk også José Mourinho til å se rødt.

- Hadde ikke skjedd i England Etter kampen la han ingenting imellom. Han kalte det hele en «konspirasjon», og mente at den svenske kamplederen burde latt Ramires slippe unna med en advarsel etter taklingen på Mario Götze.

- Dersom du virkelig elsker fotball, så dreper du ikke en finale på denne måten. Det var mange andre situasjoner hvor det burde vært gule kort som det ikke ble dømt på, sa Mourinho etter kampen ifølge The Guardian.

Han fortsatte med å legge ut om hvordan dommere i England aldri ville gjort det samme.

- En god engelsk dommer ville stoppet kampen, gått bort til Ramires og sagt til ham: Hør her, du har ikke skadet noen, men det der kan du ikke gjøre igjen.

Ute i flere uker Men problemet er nå at så ikke helt er tilfellet. Tyske Bild melder i kveld at Götze har kommet tilbake fra medisinske undersøkelser, og resultatet skal være nedslående for det tyske stortalentet som kom fra Dortmund i sommer.

Han skal være ute i flere uker med en skade i foten, og vil dermed blant annet miste landskampene mot Østerrike og Færøyene.