Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho misfornøyd med Chelsea-fansen

- Det er alltid stille.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I sine to siste hjemmekamper har Chelsea knust både Aston Villa og Watford 4-0. Likevel har Stamford Brige framstått som Silent Bridge - noe bortefansen selvsagt har harselert over.

Særlig en av mobbe-sangene har festet seg hos Mourinho.

- La oss starte med en sang jeg har hørt i to hjemmekamper på rad: «Four-nil, and you still don\'t sing». Det er alltid stille. Fansen må delta mer og være mer entusiastiske, klager Mourinho ifølge Sunday Mirror.

Chelsea-manageren er ikke den første til å refse egne supportere. Roy Keane mente for noen år siden at en del av dem som kom på Old Trafford ikke engang kunne stave ordet fotball.

- På bortebane er fansen fantastiske, jeg vil kalle dem hardcore-fans. Men hjemme tar de noen drinker og kanskje et par rekesmørbrød, og aner ikke hva som skjer på banen, sa Keane.

Også Sir Alex Ferguson har kritisert United-fansen for å være i overkant søvnige.

José Mourinho tror Chelseas fantastiske hjemmestatistikk er noe av årsaken til at lydnivået har falt, men oppfordrer fansen til å synge litt mer nå vinteren er på vei.

- Det er vinter nå, og det er bare bra å synge og bevege seg litt i kulda. Et lag med en slik hjemmestatistikk fortjener mer støtte, synes Mourinho.

KLAGER: Chelsea-supporterne er for bortskjemte og lager ikke nok liv på hjemmekampene, synes José Mourinho. Foto: AP
KLAGER: Chelsea-supporterne er for bortskjemte og lager ikke nok liv på hjemmekampene, synes José Mourinho. Foto: AP Vis mer

Kanskje det er på tide å lansere Chelsea-floka.

Hele Norges coronakart