Mourinho misunner United, Liverpool og Arsenal

Får fred.

(Dagbladet.no): José Mourinho setter lite pris på striden mellom ham og Chelsea-eier Roman Abramovitsj.

Han skulle ønske Chelsea i stedet var som for eksempel Manchester United.

- Det er vanskeligere å jobbe fram resultater med et lag som ikke får være i fred, sier Mourinho når han blir bedt om å sammenlikne situasjonen i Real Madrid og Chelsea.

I begge klubber er treneren på tynn is.

- Manchester United har fred. Arsenal vinner ikke ett eneste trofé, men de lever også i ro og fred uten tvil om framtiden. Det sammen gjelder Liverpool. De har nye eiere og snakker om framtida i positive vendinger, om hvor mye penger Benitez får til å bruke på laget, sier Mourinho til Marca ifølge The Guardian.

Som alltid er Mourinho avslappet i forhold til sin egen framtid. Han vil gjerne bli i Chelsea fram til kontrakten løper ut i 2010, men vet at fotball er en idrett der kontrakter betyr lite.

- Hvis jeg drar kommer jeg til å jobbe for en annen europeisk klubb. Jeg liker engelsk fotball og det hadde vært hyggelig å jobbe for et annet lag i Premier League. Men ikke nå.

Alle managerene som lanseres som hans etterfølger er blitt underholdning på Stamford Bridge.

HELDIGE ARSENAL: Jose Mourinho registrerer at Arsene Wenger ikke plages med spekulasjoner selv i en dårlig Arsenal-sesong. Foto: Scanpix/Reuters
HELDIGE ARSENAL: Jose Mourinho registrerer at Arsene Wenger ikke plages med spekulasjoner selv i en dårlig Arsenal-sesong. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- For noen dager siden telte vi i Chelsea hvor mange nye trenere som er blitt koblet til oss neste sesong. Vi havnet på 13. Den siste som ble nevnt var Mark Hughes. I Madrid er det likedan. Det er ikke 13 der, men de har allerede tre eller fire, sier portugiseren.

FIRE SIDER I SPANSK AVIS: Jose Mourinho klager sin nød etter kvartfinaleseieren mot Valencia.