Mourinho nær gjenforening med Chelsea-duo

Deco skal bli læremester.

HENTER GAMLE KJENTE: Mourinho har suksess overalt. Nå henter han sannsynligvis Chelsea-duoen Carvalho og Deco for å lykkes i Champions League med Inter.  Foto: AFP/GIUSEPPE CACACE
HENTER GAMLE KJENTE: Mourinho har suksess overalt. Nå henter han sannsynligvis Chelsea-duoen Carvalho og Deco for å lykkes i Champions League med Inter. Foto: AFP/GIUSEPPE CACACE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Josè Mourinho og Inter er i forhandlinger med Chelsea om en overgang for portugiserne Deco og Ricardo Carvalho, melder nyhetsbyrået PA.

- Mourinho har gitt oss beskjed om at han ønsker disse to spillerne, og vi har alle intensjoner om å hente de til Inter, bekrefter president Massimo Moratti.

Deco og Carvalho har begge slitt med skader på Samford Bridge. Carvalho kom til Chelsea sammen med Mourinho i 2004, mens Deco spilte under «The Special One» i Porto.

31-årige Carvalho spilte kun 18 kamper denne sesongen, mens Deco, som kom til brua fra Barcelona forrige sommer, endte på 22 kamper etter skader og lite tillit etter Luis Felipe Scolaris avgang.

Erfaring og læremester-rolle- Vi ønsker Carvalho primært med tanke på Champions League. Han har mye erfaring, han takler press og han kan tilføre mye rutine til vårt forsvar, sier Inter-presidenten.

Deco tenkes som en korttidsløsning og er også tiltenkt en læremester-rolle for den 17-åringe playmakeren og supertalentet Coutinho, som kommer fra Vasco da Gama i sommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.