Mourinho nær gjenforening med Chelsea-duo

Deco skal bli læremester.

HENTER GAMLE KJENTE: Mourinho har suksess overalt. Nå henter han sannsynligvis Chelsea-duoen Carvalho og Deco for å lykkes i Champions League med Inter.  Foto: AFP/GIUSEPPE CACACE
HENTER GAMLE KJENTE: Mourinho har suksess overalt. Nå henter han sannsynligvis Chelsea-duoen Carvalho og Deco for å lykkes i Champions League med Inter. Foto: AFP/GIUSEPPE CACACEVis mer

||| (Dagbladet.no): Josè Mourinho og Inter er i forhandlinger med Chelsea om en overgang for portugiserne Deco og Ricardo Carvalho, melder nyhetsbyrået PA.

- Mourinho har gitt oss beskjed om at han ønsker disse to spillerne, og vi har alle intensjoner om å hente de til Inter, bekrefter president Massimo Moratti.

Deco og Carvalho har begge slitt med skader på Samford Bridge. Carvalho kom til Chelsea sammen med Mourinho i 2004, mens Deco spilte under «The Special One» i Porto.

31-årige Carvalho spilte kun 18 kamper denne sesongen, mens Deco, som kom til brua fra Barcelona forrige sommer, endte på 22 kamper etter skader og lite tillit etter Luis Felipe Scolaris avgang.

Erfaring og læremester-rolle
- Vi ønsker Carvalho primært med tanke på Champions League. Han har mye erfaring, han takler press og han kan tilføre mye rutine til vårt forsvar, sier Inter-presidenten.

Deco tenkes som en korttidsløsning og er også tiltenkt en læremester-rolle for den 17-åringe playmakeren og supertalentet Coutinho, som kommer fra Vasco da Gama i sommer.

- Vi har ennå ikke en avtale med Chelsea, men jeg forventer at dette blir klart innen kort tid. Begge spillerne har uttrykt ønske om at dette skal gå i orden, sier Moratti.

Et av «silly seasons» heteste rykter har vært Inter-stjernen Zlatan Ibrahimovic mulige overgang til trippelmester Barcelona i bytte med Samuel Eto'o. Ifølge Moratti er denne muligheten nå imidlertid lagt død.

PÅ VEI TIL INTER: De portugisiske veteranene Deco og Ricardo Carvalho er på vei til Inter fra Chelsea. Foto: REUTERS
PÅ VEI TIL INTER: De portugisiske veteranene Deco og Ricardo Carvalho er på vei til Inter fra Chelsea. Foto: REUTERS Vis mer