Mourinho nekter å gå med på at seiersrekka er brutt: - Vi tapte ikke

Manchester United-manageren hevder han ikke så begge Hull-målene.

FORTSATT UBESEIRET: Det sier Manchester United-manager José Mourinho. Foto: NTB Scanpix
FORTSATT UBESEIRET: Det sier Manchester United-manager José Mourinho. Foto: NTB ScanpixVis mer

(FourFourTwo): «Alternativ sannhet» er et begrep som brukes mye i disse dager. Begrepet har nemlig nådd Det hvite hus, etter å ha blitt lansert av USA-president Donald Trumps nærmeste.

Det spørs om Manchester United-manager José Mourinho har plukket opp begrepet fra den amerikanske politikken, men i går ble det brukt, iallfall indirekte.

Det var etter at Manchester United tok seg til Ligacup-finalen på bekostning av Hull at manageren ikke ville gå med på at mannskapet hans hadde tapt kampen. Hull vant 2-1 på hjemmebane (2-3 sammenlagt), men Mourinho sier han ikke fikk med seg alle målene.

- Jeg syns 18 kamper uten tap er fantastisk, vi tapte ikke. Det ble 1-1, 1-1. Jeg så bare to mål. Jeg så Paul Pogbas scoring og deres mål var fantastisk. Det var et fantastisk innlegg og scoring til 1-1, sa Mourinho til engelsk presse etter kampen, skriver The Guardian.

For Manchester United hadde gått 17 kamper uten tap før gårsdagens nederlag. Mourinho, om forøvrig feiret bursdagens sin i går, ville ikke gå med på at vinnerrekka ble brutt. Han mener han ikke så den første scoringen til Hull, som kom på straffespark i første omgang.

- Jeg så den ikke. Meldingen til spillerne er å feire, vi er i finalen, vi spilte mot et godt lag, sier Mourinho videre, før han skryter av Hull-manager Marco Silva.

Det er tydelig at han ønsker at spillerne skal kjenne på avansementets sødme og ikke på selve nederlaget.

Etterpå kom han også med et sleivspark til Liverpool-manager Jürgen Klopp, da han ble spurt om mannskapet hans nå var favoritter i finalen.

Manchester United møter Southampton i Ligacup-finalen 26. februar.