Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho nekter Drogba å forlate Chelsea

- Verst for ham, sier sjefen.

(Dagbladet.no): En av de største nyhetene i engelske medier i dag er sutringen til Didier Drogba, som føler seg misforstått, mobbet og mislikt i England.

- Dette er ikke en spøk. Jeg vil komme meg videre og slippe presset og alle skandalene her. Disse tingene har såret følelsene mine, sa Drogba til The Sun i dag.

Men den VM-klare Elfenbenskysten-spissen får neppe hjelp av manager Jose Mourinho til å pakke flyttelasset.

- Situasjonen er at han har to år igjen av kontrakten med Chelsea, sier Chelsea-sjefen til Sky Sports.

Han forteller at Drogba er en av spillerne han ikke vil selge uansett pris.

- Så han har ingen sjanse til å forlate oss. Han må spille for Chelsea, er den knallharde beskjeden fra «The Special One».

Dermed har Drogba bare to alternativer, mener Mourinho:

- Hvis han spiller med glede, er det fantastisk. Da får vi det beste ut av ham. Spiller han ikke med glede, får han ikke spille. I så fall er det verst for ham. • Si din mening: Er det så lurt av Mourinho å tviholde på Drogba?

- JEG VIL VEKK: Didier Drogba er lei av å bli hetset fra engelske tribuner, og ønsker seg til en annen liga. Foto: AP/Scanpix
- JEG VIL VEKK: Didier Drogba er lei av å bli hetset fra engelske tribuner, og ønsker seg til en annen liga. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Mourinho nekter Drogba å forlate Chelsea
- SKAL INGEN STEDER: Jose Mourinho er ikke interessert i å selge Drogba. - Han må spille for Chelsea, sier portugiseren.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling