- Mourinho offisielt klar for Chelsea 1. juli

Engelske tabloider hevder han har vært i møte med Abramovitsj.

ENIG MED CHELSEA? José Mourinho skal ifølge britiske tabloider ha hatt en middag med Chelsea-eier Roman Abramovitsj hvor de ble enige om en kontrakt. Foto:REUTERS/Ina Fassbender (SPAIN  - Tags: SPORT SOCCER TPX IMAGES OF THE DAY)
ENIG MED CHELSEA? José Mourinho skal ifølge britiske tabloider ha hatt en middag med Chelsea-eier Roman Abramovitsj hvor de ble enige om en kontrakt. Foto:REUTERS/Ina Fassbender (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER TPX IMAGES OF THE DAY)Vis mer

(Dagbladet): José Mourinho har ved flere anledninger vært linket til gamleklubben Chelsea. Det er ventet at Portugiseren vil forlate Real Madrid etter inneværende sesong, og etter kryptiske meldinger etter Champions League-kampen mot Borussia Dortmund har det ikke blitt mindre spekulasjoner.

Daily Mail og The Sun skriver at manageren skal ha blitt enig om en kontrakt med London-laget, og at han vil være på plass på Stamford Bridge 1. juli. Mourinho skal ifølge avisa ha spist en fin middag med Chelsea-eier Roman Abramovitsj, og blitt tilbudt en kontrakt med en verdi på 10 millioner pund i året.

Abramovitsj, som i sin tid sparket Mourinho etter 1-1-kampen i Champions League mot Rosenborg, skal ha blitt venner med den legendariske portugiseren igjen. Med Abramovitsj tilbake i Mourinhos hjørne er det ikke lenger noe som hindrer Mourinho i å komme tilbake til engelsk fotball.

Tottenham-manager André Villas-Boas skal blant annet ha uttalt på torsdag at han trodde at Mourinhos overgang til Chelsea allerede var avgjort.

- Jeg er ganske sikker på at avgjørelsen allerede er tatt. Det virker som han er veldig glad for å komme tilbake til England, og Chelsea er en av klubbene som ser etter en ny manager. Det virker veldig sannsynlig at han ender opp her, sier Villas-Boas ifølge Daily Mail.

Avisa hevder også at Chelsea må betale Real Madrid 12 millioner pund for å hente manageren.

Usikker på fremtida Da Mourinho tidligere denne uka fikk spørsmål om han kan bli trener i Premier League neste sesong, innrømmet Mourinho at han er usikker på trenerframtida.

- Jeg vet ikke. Jeg føler meg ok her og jeg liker meg i Real Madrid. Jeg må tenke og jeg har en finale (spansk cup, journ.anm.) å spille. Jeg vil nyte livet mitt, og for å gjøre det må jeg ha fotball og familien min. Jeg tenker uansett ikke på ett års ferie, sa han kryptisk.

Når Mourinho fikk spørsmål om de sterke overgangsryktene som omhandler Chelsea, svarte han:

- Jeg vet ikke. La oss se hva som skjer til sommeren.