NYTT GJENSYN? Mye tyder på at José Mourinho er på vei tilbake til Premier League. Foto: Peter MacDiarmid/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
NYTT GJENSYN? Mye tyder på at José Mourinho er på vei tilbake til Premier League. Foto: Peter MacDiarmid/REX/Shutterstock/NTB ScanpixVis mer

- Mourinho og Manchester United er enige

Men én ting gjenstår, ifølge Sky Sports.

(Dagbladet): Det er Sky Sports som melder at José Mourinho har blitt enig med Manchester United om en kontrakt.

Ifølge det britiske mediehuset skal partene ha blitt enige om lengden på kontrakten og lønna til portugiseren. Manchester Uniteds styreleder Ed Woodward skal ha hatt positive samtaler med Mourinhos agent Jorge Mendes i London.

Det som gjenstår nå skal være forhandlinger om Mourinhos kommersielle rettigheter. Både Mourinho og Manchester United er bundet til kommersielle avtaler, og må tenke på sponsorene før en eventuell avtale går i boks.

Begge partene sponses av klesgiganten Adidas, men der Mourinho mottar penger fra Jaguar, har United en avtale med General Motors med Chevrolet som trøyesponsor. Nå gjelder det å sørge for at alle parter vil kunne leve med samarbeidet.

Det er uvisst om Mourinho vil skrive under i løpet av dagen.

Tidligere Chelsea-manager Carlo Ancelotti sier til BBC at Mourinho vil være en «fantastisk signering» for klubben, som på sin side har «mistet sin identitet det siste året».

Manchester United-legende Eric Cantona, som fylte 50 år i går, er ikke enig. Han elsker Mourinho, men mener spillestilen hans ikke passer til Manchester United.

Det er fortsatt uvisst hva som skjer med assistenttrener Ryan Giggs.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.