Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho og Real Madrid klarte bare uavgjort

Mot Valencia i serieåpningen.

KLØNET DET TIL: Iker Casillas feilberegnet ett innlegg fulstendig, og endte opp med å ta lagkameratene Pepe og Xabi Alonso isteden for ballen. Jonas utnyttet tabben, og utlignet for Valencia. Foto: EPA/EMILIO NARANJO
KLØNET DET TIL: Iker Casillas feilberegnet ett innlegg fulstendig, og endte opp med å ta lagkameratene Pepe og Xabi Alonso isteden for ballen. Jonas utnyttet tabben, og utlignet for Valencia. Foto: EPA/EMILIO NARANJO Vis mer

(Dagbladet): Real Madrid - Valencia 1-1

Real Madrid startet tittelforsvaret i La Liga med å spille uavgjort hjemme mot Valencia.

«Los Blancos» tok ledelsen etter ni minutter, men Valencia utlignet like før pause etter en sjelden Iker Casillas-tabbe og holdt unna til å ta ett poeng etter et vanvittig Real Madrid-kjør i andre omgang.

Real åpnet best Gonzalo Higuain scoret kampens første mål etter ni minutter. Argentineren ble spilt alene med Valencia-keeperen som reddet det første forsøket til Higuain. En forsvarsspiller blokkerte det andre forsøket, men på det tredje satt Higuain ballen i mål.

Valencia hadde lite å by på i den første omgangen, og Real Madrid så ut til å ha full kontroll på kampen. Fire minutter før pause klønet imidlertid Real Madrid-kaptein Iker Casillas det til for seg selv og lagkameratene.

Valencia slo ett innlegg inn i feltet, og Casillas feilberegnet ballbanen og dultet inn i lagkameratene Pepe og Xabi Alonso. Jonas slapp unna Casillas og stanget ballen i det åpne målet.

Blodig Pepe og Casillas lå begge nede med store smerter etter kollisjonen, og førstnevnte blødde kraftig fra ansiktet. Han spilte imidlertid de siste minuttene av omgangen, før han ble byttet ut i pausen.

Real Madrid åpnet best i andre omgang, og Angel Di Maria fikk en stor mulighet etter fint forarbeid av Mesut Özil. Tyskeren fant Di Marie på kanten av Valencia-feltet, og Di Maria var alene med keeper. Avslutningen sto ikke i stil med forarbeidet, og Di Maria skjøt utenfor.

Real Madrid fortsatte å presse, og Mesut Özil, Karim Benzema, Sergio Ramos, Gonzaolo Higuain og Cristiano Ronaldo hadde alle gode muligheter til å score, men det ble ikke flere scoringer i kampen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media