DREAMTEAM: José Mourinho har ikke tenkt å kvitte seg emd Eden Hazard med det første. Foto: Reuters / Matthew Childs / NTB Scanpix
DREAMTEAM: José Mourinho har ikke tenkt å kvitte seg emd Eden Hazard med det første. Foto: Reuters / Matthew Childs / NTB ScanpixVis mer

Mourinho om Hazard: - Vil koste 1,2 milliarder kroner for hvert bein

Det blir dyrt dersom noen vil lokke ham vekk fra Chelsea.

• Følg Arsenal - Chelsea fra 17.00 i Dagbladets Fotballstudio!

(Dagbladet): I kveld skal årets spiller i Premier League kåres, og den store favoritten til å stikke av med tittelen er Chelsea-spiller Eden Hazard.

24-åringen har vært toneangivende på et sterkt Chelsea-lag denne sesongen, noe som selvfølgelig også de store europeiske klubbene utenfor England har fått med seg.

Real Madrid Castilla-trener Zinedine Zidane snakket denne uka varmt om belgieren. Det ble selvfølgelig tolket dit hen at han er ønsket i Real Madrid neste sesong.

Før kveldens London-derby mellom Arsenal og Chelsea fikk José Mourinho spørsmål om hvor mye Hazard eventuelt ville koste dersom en klubb ønsket å løse ham fra kontrakten med de blå.

- 100 millioner pund (rundt 1,2 millarder norske kroner journ.anm.) for hvert bein, fordi han er ung, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

Mourinho har ingen tro på at superstjernen blir solgt. Da han styrte Real Madrid i 2013 var det ingen i klubben som nevnte at de var interessert i Hazard.

- Hvis de ønsker ham tror jeg at jeg blir den første til å vite det på grunn av mitt vennskap med presidenten og den administrerende direktøren. Jeg stoler på dem. Hvis de ønsker ham vil de ringe meg og fortelle det, sier Mourinho.

Hazard står bokført med 18 scoringer denne sesongen.