Mourinho om Ødegaard: - Chelsea passer ikke for ham

Melder ligalederne ut av kampen om supertalentet.

IKKE TIL CHELSEA: Skal vi tro klubbens portugisiske manager, kommer ikke Martin Ødegaard til å havne hos de foreløpige engelske ligalederne. Foto: Christan Roth Andersen/Dagbladet
IKKE TIL CHELSEA: Skal vi tro klubbens portugisiske manager, kommer ikke Martin Ødegaard til å havne hos de foreløpige engelske ligalederne. Foto: Christan Roth Andersen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Under pressekonferansen i foran Chelseas derbymatch mot Tottenham i morgen, spurte TV 2 Chelsea-trener José Mourinho om han hadde hørt om Martin Ødegaard.

- Jeg hørte om han, ja, svarte Mourinho sarkastisk, før han fortsatte: Han er jo på vei til 25 ulike klubber. Jeg lurer på hvilken han ender opp i? Hvor skal han?

Chelsea passer ikke 51-åringen kunne også fortelle at Chelsea sannsynligvis ikke blir neste stoppested for det norske supertalentet.

- Vi er ikke i stand til å være en av disse 25 klubbene, vi har ikke den rette profilen. Vi kan ikke være med i auksjonen om ham, sa Mourinho.

Portugiseren ble spurt om han hadde hørt om «vidunderbarnet Martin Ødegaard», og ga svaret med et karakteristisk mystisk smil om munnen.

Den spanske avisen Marca har tidligere hevdet at unggutten har blitt tilbudt en femårskontrakt med Real Madrid, noe som ikke har blitt bekreftet fra noen andre hold.

Stortalentet har vært koblet til omtrent 30 storklubber rundt om i europa. Blant annet var han på prøvespill hos Real Madrids rivaler, Barcelona.- Det har vært masse klubber som vi har vært i kontakt med. Akkurat antallet vet jeg ikke, men det har vært kjempemange, sa pappa Ødegaard til Dagbladet tidligere i november. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer