Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho om Ødegaard: - Chelsea passer ikke for ham

Melder ligalederne ut av kampen om supertalentet.

IKKE TIL CHELSEA: Skal vi tro klubbens portugisiske manager, kommer ikke Martin Ødegaard til å havne hos de foreløpige engelske ligalederne. Foto: Christan Roth Andersen/Dagbladet
IKKE TIL CHELSEA: Skal vi tro klubbens portugisiske manager, kommer ikke Martin Ødegaard til å havne hos de foreløpige engelske ligalederne. Foto: Christan Roth Andersen/Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Under pressekonferansen i foran Chelseas derbymatch mot Tottenham i morgen, spurte TV 2 Chelsea-trener José Mourinho om han hadde hørt om Martin Ødegaard.

- Jeg hørte om han, ja, svarte Mourinho sarkastisk, før han fortsatte: Han er jo på vei til 25 ulike klubber. Jeg lurer på hvilken han ender opp i? Hvor skal han?

Chelsea passer ikke 51-åringen kunne også fortelle at Chelsea sannsynligvis ikke blir neste stoppested for det norske supertalentet.

- Vi er ikke i stand til å være en av disse 25 klubbene, vi har ikke den rette profilen. Vi kan ikke være med i auksjonen om ham, sa Mourinho.

Portugiseren ble spurt om han hadde hørt om «vidunderbarnet Martin Ødegaard», og ga svaret med et karakteristisk mystisk smil om munnen.

Den spanske avisen Marca har tidligere hevdet at unggutten har blitt tilbudt en femårskontrakt med Real Madrid, noe som ikke har blitt bekreftet fra noen andre hold.

Stortalentet har vært koblet til omtrent 30 storklubber rundt om i europa. Blant annet var han på prøvespill hos Real Madrids rivaler, Barcelona.

- Det har vært masse klubber som vi har vært i kontakt med. Akkurat antallet vet jeg ikke, men det har vært kjempemange, sa pappa Ødegaard til Dagbladet tidligere i november. 

Martin Ødegaard stakk nylig av med statoils talentpris, etter å ha blitt stemt frem av det norske folk som årets fotballtalent i 2014. 15-åringen, som fyller 16 år i desember, har også allerede rukket å få tre landskamper for Norge.

Premier Leagues julenisse Manchester Uniteds trener, Louis Van Gaal, har blitt sitert på at han syns vinterprogrammet i Premier League er for tøft.

Da José Mourinho ble spurt om Van Gaals uttalelser i dag, svarte han at han så på det som klubbenes gave til folket:

- Det er første gang for ham. Neste sesong blir det lettere. Min måte å gjøre det lettere for meg på, er gjennom å tenke på det som en måte å gi tilbake til folket på. Jeg tenker at dette er det vi gir til folk i England og andre fotballfans rundt om i verden, sa Mourinho.

Han kunne også fortelle at ingen foreløpig har meldt interesse for Petr Cech, som har blitt degradert til andrekeeper etter at Thibaut Courtois returnerte fra Atlético som spansk ligamester.

Chelsea tar imot Tottenham på Stamford Bridge i morgen klokken 20.45, og den kampen kan du følge i Dagbladets Fotballstudio.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling