KLAR: Manchester Uniteds Paul Pogba ble teamaet da manager Jose Mourinho møtte pressen i dag. Foto: NTB Scanpix
KLAR: Manchester Uniteds Paul Pogba ble teamaet da manager Jose Mourinho møtte pressen i dag. Foto: NTB ScanpixVis mer

Manchester United:

Mourinho om Pogba: - Ingen spillere er større enn klubben

Tonet ned konflikten med United-stjerna.

Manchester United-manager José Mourinho møtte pressen i dag før kampen mot West Ham i Premier League i morgen.

Dette var første gang han snakket etter oppstyret rundt Paul Pogba den siste uka. Manageren ville ikke si nøyaktig hva som ble sagt på treningsfeltet nylig.

- Han er en spiller, akkurat som alle andre. Ingen spiller er større enn klubben. Jeg er fornøyd med hvordan har trent denne uka. Tirsdag, onsdag, torsdag og spesielt i dag er jeg veldig fornøyd med ham. Laget trenger gode spillere, spillere med personlighet. Det har Pogba og han spiller i morgen, sier Mourinho.

- Manchester United er større en alle. Det må jeg forsvare, sier Mourinho videre.

United gikk på en overraskende smell mot Derby i ligacupen denne uka og etterpå ble det uro rundt Pogba som faktisk ikke spilte kampen. Engelsk presse fanget opp en video som angivelig viste en konflikt mellom Mourinho og Pogba fra treningsfeltet - og manageren røpte også i et intervju at Pogba er fratatt rollen som visekaptein i Manchester United.

I dag var Mourinho lite snakkesalig om episoden.

- Jeg ønsker ikke å si hva jeg sa. Treningen var åpen for media, dere hadde kamera der og muligheten til å fange opp noen ord. Det var en samtale oss imellom, sier Mourinho.

Feide

Tidligere i uka sa Mourinho:

- Den eneste sannheten er at jeg tok en avgjørelse om ikke å ha ham som visekaptein lenger, men det er ingen konflikt. Det er ingen problemer. Jeg er manageren, og det er jeg som bestemmer, sa Mourinho til Sky Sports.

- Det er ingen konflikt i det hele tatt. Bare en avgjørelse jeg ikke trenger å måtte forklare, fortsatte han.

Det har i lang tid vært skrevet og spekulert mye om et anstrengt forhold mellom Mourinho og Pogba.

Pogba kritiserte sist helg Uniteds angrepsspill i 1-1-oppgjøret hjemme mot Wolverhampton. Franskmannen følte ikke rødtrøyene var offensive nok på eget gress. De fleste så på det som et stikk i retning Mourinho.

West Ham-spiss klar?

Det er ventet at West Hams stjernespiss Marko Arnautovic blir klar til lørdagens seriekamp mot Manchester United. Østerrikeren måtte ut med en kneskade i London-lagets 3-1-seier borte mot Everton. Han gikk glipp av 0-0-møtet med Chelsea sist helg.

- Marko trente onsdag og var med de øvrige spillerne. Jeg tror han er 100 prosent klar til morgendagens kamp, sa West Ham-manager Manuel Pellegrini under fredagens pressekonferanse, ifølge NTB.

Arnautovic har vært involvert i 80 prosent av West Hams fem Premier League-mål hittil i høst (tre scoringer og én assist).

Engelsk eliteserie (7. runde, 16.00): West Ham – Manchester U. 13.30, Arsenal – Watford, Everton – Fulham, Huddersfield – Tottenham, Manchester C. – Brighton, Newcastle – Leicester, Wolverhampton – Southampton, Chelsea – Liverpool 18.30.