FORFENGELIG? Jose Mourinho avslører at Real Madrid-spillerne sto i kø foran speilet i spillertunellen. Var Cristiano Ronaldo en av dem? Her fotografert i fjor under lanseringen av sin egen undertøyskolleksjon. Foto: REUTERS/Sergio Perez
FORFENGELIG? Jose Mourinho avslører at Real Madrid-spillerne sto i kø foran speilet i spillertunellen. Var Cristiano Ronaldo en av dem? Her fotografert i fjor under lanseringen av sin egen undertøyskolleksjon. Foto: REUTERS/Sergio PerezVis mer

Mourinho om Real-spillerne: De sto i kø foran speilet

- Jeg må tilpasse meg tiden.

(Dagbladet): Jose Mourinho legger ikke mye imellom når han har noe på hjertet.

Portugiseren kommer nå med en avsløring angående sine tidligere spillere i Real Madrid, klubben han forlot til fordel for Chelsea i fjor sommer. Real Madrid-stjerner som Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos bruker nemlig mye tid på å se seg i speilet, sier Mourinho overfor magasinet Esquire ifølge The Independent.

- Mange ganger i Real Madrid, ville spillerne stå i kø foran speilet mens de ventet på å bli eskortert ut av spillertunellen, sier Mourinho.

Må tilpasse seg Mourinho legger likevel til at han tror det er slik ting har blitt med tiden - akkurat som med sosiale medier-bruken blant spillerne.

- Det er sånn samfunnet er nå. Unge mennesker bryr seg mye om dette. De er noen-og-tjue, mens jeg er 51 og hvis jeg vil jobbe med barn må jeg skjønne verdenen de lever i, sier portugsieren.

- Jeg kan ikke be spillerne mine stoppe å bruke... øh, hva heter det? Twitters og sånne ting? Hvordan kan jeg stoppe dem om mine barn gjør det samme? Jeg må tilpasse meg.

Endring i livsstil Chelsea-treneren mener føler også at det har vært et skifte i måten spillere tjener til livets opphold på. Mourinho mener at det har gått fra å prøve å bli rike for å leve bra etter karrieren - til at folk utenfor vil gjøre spillerne rike allerede før karrieren har startet.

- De prøver å gjøre dem rike når de signerer sin første kontrakt, når de ikke har spilt en eneste kamp i Premier League eller vet hva det vil si å spille i Champions League.

KRASS: Jose Mourinho er ikke en som holder tilbake i sine uttalelser. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
KRASS: Jose Mourinho er ikke en som holder tilbake i sine uttalelser. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer