BLE TATT AV BANEN: Zlatan Ibrahimovic i gårsdagens oppgjør mot Anderlecht. Foto: AP Photo/Dave Thompson/NTB Scanpix
BLE TATT AV BANEN: Zlatan Ibrahimovic i gårsdagens oppgjør mot Anderlecht. Foto: AP Photo/Dave Thompson/NTB ScanpixVis mer

Mourinho om Zlatans skade: - Nyhetene er temmelig negative

Frykter langt skadeopphold.

José Mourinho var ikke spesielt optimistisk da han kommenterte skaden til Zlatan Ibrahimovic etter avansementet til semifinalen i europaligaen.

93 minutter var spilt da Zlatan landet forkjært, og TV-bildene viste at kneet fikk seg en ordentlig omgang.

Svenskens ansiktsuttrykk viste at han hadde betydelig smerter, og han tok seg til den høyre kneet da han ruslet av banen for egen maskin.

Ordknapp

Mourinho var ganske ordknapp etter oppgjøret. Han sa ikke altfor mye under pressekonferansen.

- Jeg vil avvente før jeg sier for mye. Jeg ønsker å være optimistisk, men er det ikke, sa portugiseren.

Mourinho trodde ikke at skaden var av det lette slaget.

- Jeg foretrekker å vente til alle tester er gjort, og deretter kommentere. Men nyhetene er temmelig negative.

Spekulasjoner om alvorlig skade

På sosiale medier var det mange som spekulerte i om korsbåndet kunne være røket. I så fall betyr det et avbrekk for Zlatan på mellom åtte og tolv måneder. Hvis det stemmer spørs det hva som eventuelt skjer med hans videre karriere.

Svensken fyller 36 i løpet av året, og begynner dermed å trekke på årene.

LATTERLIGGJORT: Den svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic satte en journalisten på plass da han stilte spørsmål om superstjernens forhold med Edinson Cavani. Video: sporty view / YouTube Vis mer

Behandling

Zlatan Ibrahimovic fikk behandling på sidelinjen etter at han gikk av banen og hinket senere ut gjennom spillertunnelen. Zlatan er Manchester Uniteds mestscorende spiller med 28 mål denne sesongen.

Også backen Marco Rojas pådro seg en kneskade i løpet av kampen, og ifølge José Mourinho ser det heller ikke spesielt lyst ut for hans vedkommende.

19 år gamle Marcus Rashford gjorde 2–1 i ekstraomgangene mot Anderlecht, og det gjorde at Manchester United er videre til semifinalen i europaligaen.

(NTB)