KONTROVERSIELL: Real Madrid-trener Jose Mourinho skaper debatt ved å vrake kaptein og stjernespiller Iker Casillas. C More-ekspert Magnar Kvalvik tror Mourinho ønsker å trigge folk rundt og i klubben. Foto:  EPA/Emilio Naranjo
KONTROVERSIELL: Real Madrid-trener Jose Mourinho skaper debatt ved å vrake kaptein og stjernespiller Iker Casillas. C More-ekspert Magnar Kvalvik tror Mourinho ønsker å trigge folk rundt og i klubben. Foto: EPA/Emilio NaranjoVis mer

- Mourinho ønsker å få sparken

Trigger personer i klubben, mener La Liga-ekspert.

(Dagbladet): Real Madrid er på etterskudd i La Liga og ligger hele 16 poeng bak Barcelona etter halvspilt serie.

Det har murret i Madrid denne sesongen - og blant annet Cristiano Ronaldo var i dårlig humør tidlig i høst. Nå er han tilbake i storform, men klubbhelten Iker Casillas er ute i kulda. Den spanske landslagsmålvakten har startet de to siste seriekampene på benken - og manager Jose Mourinho har ikke gitt noen offentlig forklaring på den kontroversielle vrakingen av mannen med 143 landskamper.

- Trigger klubben
C Mores La Liga-ekspert Magnar Kvalvik tror Mourinho snart er ferdig i klubben.

- Jeg tror Mourinho er inne i sitt siste halvår i Real Madrid. Hvis det er en statuskamp mellom dem (Mourinho og Casillas), så er Mourinho dømt til å tape. På meg virker det som Mourinho gjør ting for å trigge personer i og rundt klubben, og at han nærmest ønsker å få sparken. Hvis han selv trekker seg, går han jo trolig glipp av en relativt stor sluttpakke, sier C More-ekspert Magnar Kvalvik til Dagbladet.

Mourinho valgte derimot å forsvare uttaket av reservekeeper Antonio Adan etter kampen mot Real Sociedad i helga. Adan ble forøvrig utvist etter bare fire minutter. Publikum benyttet også muligheten til å vise misnøye mot vrakingen av Casillas.

Forsvarer reservekeeper
- Jeg sa til Adan før kampen at publikum ville pipe, og at det var mot meg og ikke mot ham. Supporterne og pressen har et problem med meg, ikke med Adan. De viser lite respekt. Han har vært i klubben i 16 år, og er fra Madrid han også. Hvorfor fortjener ikke han sjansen til å spille for klubben? sier Mourinho ifølge Marca.

SNART FERDIG?:Real Madrid-manager Jose Mourinho. Foto: EPA/VICTOR LERENA
SNART FERDIG?:Real Madrid-manager Jose Mourinho. Foto: EPA/VICTOR LERENA Vis mer

Real Madrid møter Celta i cupens åttedelsfinale i morgen.

- Det blir spennende å se hva som skjer i cupkampen og videre i serien. Adan får karantene etter utvisningen, og nå må jo nesten Casillas få sjansen igjen, sier Kvalvik.

- Cupen er viktig for Real Madrid nå som Barcelona har et så stort forsprang i serien, sier Kvalvik.