Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho overrasket alle med dommerskryt

Pipa har fått en annen lyd.

OVERRASKET: Chelsea-manager José Mourinho brukte fredagens pressekonferanse på noe så sjeldent som å snakke varmt om dommerne. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB Scanpix
OVERRASKET: Chelsea-manager José Mourinho brukte fredagens pressekonferanse på noe så sjeldent som å snakke varmt om dommerne. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB Scanpix Vis mer

Chelsea-manager José Mourinho brukte fredagens pressekonferanse på noe så sjeldent som å snakke varmt om dommerne.

Portugiseren har flere ganger den siste måneden kritisert den engelske dommerstanden. Etter bortekampen mot Southampton uttalte han at det virket som om dommerne førte en kampanje mot Chelsea. På bakgrunn av de uttalelsene har FA åpnet disiplinærsak mot Mourinho.

Nå har imidlertid Chelsea-managerens pipe fått en annen lyd. På en pressekonferanse fredag benyttet Mourinho anledningen til å skryte av dommerne.

- Jeg synes kvaliteten på dommerne er god. Jeg har vært manager i tre andre land, og forstår derfor at standarden er bra her, sa Mourinho ifølge Daily Telegraph.

Ikke imot dommerne Også forrige helg var Chelsea-sjefen i hardt vær da han kritiserte en dommeravgjørelse i oppgjøret mot Watford. Etter kampen viste det seg imidlertid at Kevin Friend helt korrekt hadde gitt Chelsea en fordel som senere ledet til scoring.

- Vi er ikke imot dommerne. Vi skjønner at jobben deres ikke er enkel. Jeg er glad for å innrømme mine feil, så da jeg snakket med Kevin Friend og skjønte det var jeg som hadde tatt feil, var jeg mer enn villig til å unnskylde for det, sa Mourinho.

Serieleder Chelsea reiser lørdag til Wales for å møte Swansea.

(NTB)