Mourinho på kanten av stupet. Chelsea-fansen sang navnet hans

Tapte 3-1 for Liverpool.

TAPTE IGJEN:  José Mourinho og Chelsea.
TAPTE IGJEN: José Mourinho og Chelsea.Vis mer

Chelsea - Liverpool 1-3 (1-1)

(Dagbladet): Chelsea og trener José Mourinho var under kraftig press før dagens storkamp mot Liverpool på Stamdford Bridge. En 15. plass likner ikke grisen.

Det startet strålende da Ramires headet hjemmelaget i ledelsen etter fire minutter. Philippe Coutinho utliknet rett før pause. Kampen vippet, så dukket Coutinho opp igjen og sørget for 2-1 til Liverpool. Christian Benteke økte til 3-1 sju minutter før slutt

Chelsea var knust. Og nå spøker det virkelig for framtida til Mourinho.

Chelsea-supporterne sang navnet hans etter baklengsmålene. Men kan han overleve dette?

Forrykende start De engelske lørdagavisene er naturligvis fulle av Mourinho-stoff i dag. Storavisa The Mirror vinkler baksida på en uttalelse fra tidligere Real Madrid-president Ramon Calderon, som mener klubben forsøker å få Mourinho til å gjøre et sensasjonelt comeback i Madrid.

Men en seier over Liverpool i dag ville i alle fall skape litt arbeidsro.

Kampen i solskinnet på Stamford Bridge fikk en forrykende start. Cesar Azpilicueta kom seg fri i et herlig løp på venstrekanten. Han fant Ramires i et like herlig løp på vei inn i 16-meteren, og headingen gikk i mål.

Utover i omgangen hadde Liverpool ballen mest. Chelsea la seg bakpå, og Ramires og John Obi Mikkel ryddet opp foran forsvaret.

Men så - da lagene og i alle fall Mourinho var på vei inn i garderoben - utliknet gjestene. Coutinho dro av en skuddfinte rundt Chelseas 16-meter, brukte venstrebeinet og skjøt ballen i mål.

Mourinho så ikke god ut da han akkurat rakk å få med seg scoringen inn i garderoben. Spøkelset hadde likevel ikke sluppet tak.

Ropte på rødt Ingen av lagene klarte å feste grepet om kampen i begynnelsen av andre omgang. Mourinho tok ut Eden Hazard før kvarteret var gått, og forsterket inntrykket av en spiller som ikke er i nærheten av fjorårets form.

Mourinho og Hazard tok hverandre heller ikke hånda da byttet fant sted. Det kan tyde på at forholdet ikke er det beste.

Etter 67 minutter så vi ut til å få kampens første utvisning. Liverpools Lucas Leiva hadde et gult kort fra før da han felte Ramires. Mourinho spratt opp fra benken. Da dommer Mark Clattenburg bare ga tilsnakk, trodde han ikke sine egne øyne.

Også TV 2-kommentator Øyvind Alsaker var klar:

- Lucas var heldig!

Andre mål Og som om ikke dette var nok for Chelsea. Etter 74 minutter gikk Liverpool opp i 2-1.

Nok en gang var Coutinho på ferde. Fra 15-16 meter skjøt han via John Terry og i mål. Scoringen utløste ville jubelscener hos Liverpool-spillerne, og tilsvarende fortvilelse i Chelsea-leiren.

Stamford Bridge svarte likevel med å synge navnet til José Mourinho.

Men det hjelp ikke. Christian Benteke økte til 3-1 i det 83. minutt. Det var spikeren i kista.

Trener Jürgen Klopp bygger stadig opp navnet sitt i Liverpool. For Mourinho er det full krise!