Mourinho raser mot egne fans etter rasisme-rop

- Nekter for enhver forbindelse med disse folka.

NEI: Chelsea-manager Jose Mourinho nekter å bli assosiert med Chelsea-supporterne som ble filmet mens de opptrådte rasistisk i Paris tirsdag. - Avskyelig, sier portugiseren. Foto: AP Photo/Christophe Ena
NEI: Chelsea-manager Jose Mourinho nekter å bli assosiert med Chelsea-supporterne som ble filmet mens de opptrådte rasistisk i Paris tirsdag. - Avskyelig, sier portugiseren. Foto: AP Photo/Christophe Ena Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter Chelseas møte med Paris Saint-Germain i Champions League på tirsdag, kom det ut en video som viste Chelsea-supporterne opptre rasistisk på en t-banestasjon.

En mørkhudet mann som prøvde å komme seg på t-banevogna ble flere ganger dyttet tilbake av en gruppe Chelsea-supportere. I tillegg sang de «Vi er rasister, og det er slik vi liker det».

På dagens pressekonferanse før helgas Premier League-runde, ga manager Jose Mourinho disse i glatte ordelag.

Nekter enhver forbindelse - Vi skammer oss. Jeg nekter å bli assosiert med disse folka. Jeg er forbundet med Chelsea, som igjen er forbundet med så mange bra ting. Jeg forlot Chelsea i 2007, og klarte nesten ikke vente med å komme tilbake. Det er ikke på grunn av disse folkene jeg kom tilbake, sier Jose Mourinho.

I går skrev franske Le Parisien at mannen som ble utsatt for rasisme var Soleymane S. Han mener at de skyldige ikke bør få gå ustraffet, og vil gå til sak.

- Det som skjedde var skammelig. Det er ikke Chelsea, vi vil vise Souleymane at vi ikke er slik. Chelsea er eieren, styret, manageren, folkene som jobber her - det er de som er de ekte folkene som støtter Chelsea. Jeg kjenner ikke denne mannen, men jeg vil støtte ham, sier Mourinho.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.