Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jose Mourinho forsikrer om at han blir i United

Mourinho raser mot påstander om at han vil forlate United

Manageren lover at han blir i Manchester United. I alle fall i et og et halvt år til.

SLÅR TILBAKE: Manchester United-manageren avfeier ryktene. Foto: Jon Super/SilverHub/REX/Shutterstock
SLÅR TILBAKE: Manchester United-manageren avfeier ryktene. Foto: Jon Super/SilverHub/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I britisk presse spekuleres det i at José Mourinho gir seg i Manchester United til sommeren. - Søppelprat. Det er det beste ordet jeg kan komme på for å beskrive påstandene, sa Mourinho på en pressekonferanse torsdag.

- Det verste noen kan gjøre er å trekke profesjonaliteten min i tvil. Så ja, disse søppelnyhetene påvirker meg, for det er noe jeg ikke kjenner meg igjen i, la han til.

Mourinho er halvveis i sin treårskontrakt med United. Han innrømmer at han har tenkt over tiden etter det, men det betyr ikke at han ønsker seg bort fra Manchester.

- Jeg vil gjenta at jeg er midt i kontraktsperioden. Det er opp til klubben om jeg skal signere en ny en. Min forpliktelse er fullstendig, og jeg ønsker å bli her.

- Jeg ser meg selv her (om halvannet år). Det avhenger av klubben, styret og eierne om de er fornøyde med mitt bidrag og ønsker å ha meg med etter denne kontrakten, sier han.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!