Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho raser mot tett kampprogram

Får bare tre dagers hvile.

OPPGITT: José Mourinho er misfornøyd med at Chelsea må spille derbykamp mot Fulham bare tre dager etter mesterligaoppgjøret mot Galatasaray. Foto: Osman Orsal / Reuters / NTB Scanpix
OPPGITT: José Mourinho er misfornøyd med at Chelsea må spille derbykamp mot Fulham bare tre dager etter mesterligaoppgjøret mot Galatasaray. Foto: Osman Orsal / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea-manager José Mourinho freser mot helgens kampoppsett i Premier League. Han liker dårlig at laget hans møter byrival Fulham bare tre dager etter midtukens mesterligaoppgjør.

Den engelske serielederen spilte 1-1 borte mot Galatasaray i Tyrkia onsdag, men ifølge Mourinho har ikke Chelsea vært i stand til å trene før Vest-London-derbyet lørdag ettermiddag.

- Vi kom tilbake klokken 6 om morgenen (torsdag). Vi har verken trent i går eller i dag. Å spille på søndag hadde vært tøft nok, men nå som vi skal spille lørdag gjør det enda verre, sa Mourinho under fredagens pressekonferanse.

- Vi liker å spille kamp etter kamp, men samtidig ønsker vi tid til restitusjon og like forhold for alle. Jeg har friske bein, men situasjonen er en helt annen for spillerne.

Takker Magath Portugiseren takket fredag Fulhams nye manager Felix Magath for at han har anerkjent Chelseas utfordringer før byderbyet på Craven Cottage.

- Jeg vil rose Magath for at han var den første til å si at kampen blir annerledes fordi Chelsea spilte i midtuken. Det var en spesiell situasjon fordi kampen ble spilt så langt vekk. Det blir tøft for oss å spille allerede lørdag, og det vet Magath fordi han har spilt europeisk fotball med mange ulike klubber.

- Bør ta hensyn Chelsea-veteran Frank Lampard mener Premier League burde bistå de engelske lagene som spiller kamper ute i Europa.

- I andre land virker det som at man tar hensyn til lagene som representerer landet i mesterligaen. Det tror jeg ikke at blir gjort her (i England), sier Lampard.

Midtbanespilleren etterlyser en regel om en ekstra hviledag for lag som kommer hjem fra en bortekamp senere enn klokken 6 neste morgen.

Chelsea topper Premier League ett poeng foran Arsenal. Fulham, som har Brede Hangeland og John Arne Riise i stallen, kjemper desperat for å unngå nedrykk.

(NTB)

Hele Norges coronakart