IRRITERT:  Chelsea-manager Jose Mourinho. Foto: NTB Scanpix
IRRITERT: Chelsea-manager Jose Mourinho. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mourinho raser mot utvisning: - Jeg har aldri sett noe sånt

Frustrert Chelsea-sjef.

Chelsea-manager José Mourinho freste mot dommer Mike Jones etter at Cesc Fàbregas ble utvist i 0-3-tapet for West Bromwich i Premier League mandag.

Fabregas fikk marsjordre allerede i første omgang etter å ha sparket ballen i hodet på West Brom-spiller Chris Brunt. Da episoden skjedde var sinnene allerede i kok på The Hawthorns.

Chelsea-spiss Diego Costa hadde sekunder tidligere gått i strupen på hjemmelagets Gareth McAuley, hvilket førte til at flere spillere raskt meldte seg på. Fra sin posisjon utenfor 16-meteren sendte Fabregas en hard ball inn i feltet som traff Brunt i hodet rett foran nesen på dommer Jones.

West Brom-kaptein Darren Fletcher var så raskt fremme og dyttet på Fabregas. Belønningen ble gult kort.

Oppgitt på dommeren Etter kampen var Chelsea-manager José Mourinho oppgitt over kampleder Jones. Portugiseren mente en mer erfaren dommer ville løst situasjonen med tilsnakk til de involverte spillerne.

- Jeg har aldri sett en sånn utvisning. Hva slags utvisning var det der? Hvor er faremomentet i situasjonen som gjør at det er nødvendig å gi et rødt kort i det som nesten var en vennskapskamp? Spurte han.

- Det forstår jeg ikke. Darren Fletcher var aggressiv, han dyttet (Fabregas) i brystet. Han er erfaren. Det var mye mer aggressivt enn det Fabregas gjorde, tilføyde Chelsea-sjefen.

Hilsenen til dommer Jones lød slik:

- En toppdommer med en skikkelig personlighet ville utvekslet noen ord med spillerne og kontrollert kampen.

Forsvarer Costa Nå må Chelsea trolig klare seg uten playmaker Fabregas i de to første kampene neste sesong. Alt tyder på at spanjolen får tre kampers karantene.

- Tre kamper for det der? Jesus Christ. Selvfølgelig er det for hardt, sa Mourinho, som ikke har tro på at Chelsea når fram med en anke.

- Vi taper hver eneste gang, sa portugiseren.

Diego Costa havnet i søkelyset på The Hawthorns. Spissen var flere ganger i klammeri med hjemmelagets forsvarsspillere og fikk massiv pipekonsert fra tribunen hver gang han hadde ballen.

- Diego Costa ble selvfølgelig et mål. Det er den samme gamle leksa, sa Mourinho etter kampen.

- De tingene der kommer an på dommeren. Hvis han ønsker å beskytte de gode spillerne og straffe bøllene, er det en enkel sak, tilføyde han.

(NTB)