Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho raste mot dommeren og kalte det en heksejakt. Nå har FA åpnet disiplinærsak

Risikerer straff.

KAN BLI STRAFFET: Englands fotballforbund (FA) liker ikke påstandene fra Chelsea-manager José Mourinho om at dommerne har noe imot London-klubben. Han risikerer nå å bli straffet. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK
KAN BLI STRAFFET: Englands fotballforbund (FA) liker ikke påstandene fra Chelsea-manager José Mourinho om at dommerne har noe imot London-klubben. Han risikerer nå å bli straffet. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK Vis mer

Englands fotballforbund (FA) liker ikke påstandene fra Chelsea-manager José Mourinho om at dommerne har noe imot London-klubben. Han risikerer nå å bli straffet.

Torsdag opplyste FA at det er innledet en disiplinærsak mot Mourinho. Det er portugiserens uttalelser etter bortekampen mot Southampton 28. desember som er under lupen.

I kampen var det flere viktige dommeravgjørelser som ikke vippet Chelseas vei. Det fikk Mourinho til å påstå at engelske dommere driver en kampanje mot laget hans.

- Jeg skal snakke med dommeren, ønske ham godt nytt åt, og be ham om å skamme seg. Det er en kampanje mot Chelsea, var noe av det portugiseren sa om kampleder Anthony Taylor etter 1-1-oppgjøret.

Chelsea-manageren har fram til 13. januar med å komme med sin forklaring til FA. Deretter skal forbundet bestemme hva som er passende straff.

Mourinho har samtidig fått en advarsel for uttalelser han kom med før møtet med Stoke 19. desember.

(NTB)