Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho registrerte barna på skole i Milano

Nå spekuleres det vilt i Inter-retur. - Helt feil, sier portugiseren.

KASTET TIL VÆRS: Real Madrid-spillerne hyllet José Mourinho etter cupseieren mot Barcelona på onsdag, uten at portugiseren selv så ut til å være overbegeistret. Men han avviser at han planlegger en retur til Inter og Italia etter sesongen. Foto:  AFP PHOTO/ PEDRO ARMESTRE
KASTET TIL VÆRS: Real Madrid-spillerne hyllet José Mourinho etter cupseieren mot Barcelona på onsdag, uten at portugiseren selv så ut til å være overbegeistret. Men han avviser at han planlegger en retur til Inter og Italia etter sesongen. Foto: AFP PHOTO/ PEDRO ARMESTRE Vis mer

Real Madrid-trener José Mourinho avviser blankt ryktene om at han vender tilbake som trener for Inter neste sesong.

Italienske medier har spekulert i en retur for treneren etter at han valgte å registrere sine to barn på skolen hvor de gikk mens han var trener i Milano.

Mourinho førte Inter til triumf i serie A, italiensk cup og mesterligaen forrige sesong. I år har Inter slitt betydelig og må trolig satse på cupen for å fylle opp premieskapet. Men et comeback for den portugisiske suksesstreneren er ikke aktuelt, ifølge ham selv.

- De sier hver dag i Italia at jeg blir trener for Inter neste sesong, men det er helt feil.

- Jeg er mer og mer trygg og fornøyd i Real Madrid. Normalt er lagene mine bedre i annen sesong, og jeg vil være her fordi jeg tror at Real Madrid blir bedre, sa Mourinho.

Onsdag tok han sin første tittel med det spanske storlaget da hans menn beseiret Barcelona 1-0 i den spanske cupfinalen. Erkerivalen venter også i mesterligaens semifinale neste uke.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media