FAR: Angel di María har akkurat blitt far til en datter, og ankommer ikke Dortmund før onsdag. Han blir likevel å finne i startelleveren. Foto: EPA / TOLGA BOZOGLU / NTB SCANPIX
FAR: Angel di María har akkurat blitt far til en datter, og ankommer ikke Dortmund før onsdag. Han blir likevel å finne i startelleveren. Foto: EPA / TOLGA BOZOGLU / NTB SCANPIXVis mer

Mourinho røpet laget som starter mot Dortmund

Stikk i strid med vanlig rutine.

Følg Champions League-semifinalen mellom Bayern München og Barcelona i Fotballstudio fra klokken 21.00!

(Dagbladet) Det er ikke lenge siden pressekonferansen i forkant av morgendagens semifinale mellom Real Madrid og Borussia Dortmund ble avsluttet, men det gikk ikke lang tid før Mourinho snakket til pressen igjen.

Ifølge de spanske avisene AS og Marca skal José Mourinho nemlig ha røpet morgendagens startellever overfor en journalist allerede i dag. Det er stikk i strid med trenerens vanlige rutiner.

Det var på spørsmål om hvem som starter av Iker Casillas og Diego López, at José Mourinho likegodt røpet hele lagoppstillingen.

- Diego López starter i mål, og foran ham spiller Sergio Ramos, Varane, Pepe, Coentrão, Khedira, Xabi Alonso, Mesut Özil, Higuaín og Cristiano Ronaldo. Vi regner også med at Di María starter, skal treneren ha sagt.

Det betyr at Karim Benzema må finne seg i å starte på benken. Angel di María er akkurat blitt far, og ankommer derfor ikke Dortmund før kampdagen i morgen.

- Han har hatt en flott dag, og han har fått en datter, og vi regner med at han er spillerklar til morgendagens kamp, avslutter treneren.