DEPPET PÅ BENKEN: Iker Casillas var ikke akkurat i det lystige hjørnet der han ble sittende på benken og se Real Madrid tape ytterligere terreng til topplagene i La Liga, etter 2-3-tapet mot Malaga. Foto: REUTERS/Marcelo del Pozo
DEPPET PÅ BENKEN: Iker Casillas var ikke akkurat i det lystige hjørnet der han ble sittende på benken og se Real Madrid tape ytterligere terreng til topplagene i La Liga, etter 2-3-tapet mot Malaga. Foto: REUTERS/Marcelo del PozoVis mer

- Mourinho sa ingenting i løpet av uka

Iker Casillas ble vraket for første gang på ti år.

Real Madrid-keeper Iker Casillas lover at han vil gjøre alt han kan for å kjempe seg tilbake på laget.

Casillas ble overraskende vraket fra startoppstillingen i lørdagens seriekamp mot Malaga. Trener José Mourinho ga i stedet reservekeeper Antonio Adan tillit i Reals mål, men han kunne ikke hindre at laget tapte 2-3.

- Jeg er ikke vant til å være reserve, men det viktigste er at jeg er en lagspiller. Nå gjelder det å trene videre og prøve å ta tilbake plassen min, sier Casillas til TV-kanalen La Sexta.

- Mourinho sa ingenting i løpet av uken, men vi godtar trenerens avgjørelse. Jeg føler meg bra, men treneren bestemmer, og jeg må fortsette å trene for å gjenvinne tilliten hans. Vi har sunn konkurranse om alle plassene, legger målvakten til.

Mourinho angrer ikke på at han benket Casillas.

- Jeg har ren samvittighet. Jeg prøver å gjøre det beste for laget i hver kamp, sier treneren.

Real Madrid er nummer tre i spansk 1. divisjon, men ligger 16 poeng bak serieleder og erkerival Barcelona. Atlético Madrid er nummer to.

(NTB)