Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho saksøker journalist

Og Real Madrid saksøker tidligere visepresident i Barcelona.

TIL RETTEN: Real-ledelsen likte dårlig tidligere Barca-visepresident Alfons Godalls kritikk av Mourinhos feiring da Cristiano Ronaldo ordnet 3-2 mot Manchester City. Foto: SCANPIX/AP/Paul White
TIL RETTEN: Real-ledelsen likte dårlig tidligere Barca-visepresident Alfons Godalls kritikk av Mourinhos feiring da Cristiano Ronaldo ordnet 3-2 mot Manchester City. Foto: SCANPIX/AP/Paul White Vis mer

Real Madrid og José Mourinho går til rettslige skritt mot en journalist og en tidligere visepresident i Barcelona.

Mourinho har gjennom sine advokater tatt sjefredaktør Roberto Palomar i den spanske storavisen Marca til retten etter en kritisk kommentar.

«Palomar tegnet et bilde av vår klient som en person som flykter etter å ha slått ned noen. Setningen og ordlyden var nedverdigende og totalt unødvendig i kritikken», skriver advokatene til Real-treneren i et brev som kom på trykk i avisen torsdag.

Mourinho krever at kommentaren blir rettet og 110.000 kroner (15.000 euro) i erstatning. Beløpet ønsker han å donere til sønnens lokallag.

Samtidig bekreftet Real Madrid torsdag at klubbens lovavdeling har blitt bedt om å gå til retten mot Alfons Godall. Han har tidligere vært direktør og visepresident hos erkerivalen Barcelona.

Real-ledelsen likte dårlig Godalls kritikk av Mourinhos feiring da Cristiano Ronaldo ordnet 3-2 mot Manchester City i mesterligaen tirsdag. På twitter beskrev han portugiseren som «en psykopat som feirer mål som om han skulle ha vært en spiller».

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media