Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho siktet av FA

Uttalelsene etter Southampton-tapet kan få konsekvenser.

 SIKTET:  Jose Mourinhos kampintervju etter tapet mot Southampton falt ikke i smak hos FA. Foto: NTB Scanpix.
SIKTET: Jose Mourinhos kampintervju etter tapet mot Southampton falt ikke i smak hos FA. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea-manager José Mourinho ble mandag siktet av Det engelske fotballforbundet (FA) på grunn av uttalelsene etter 1-3-tapet mot Southampton lørdag.

Portugiseren kom med en sju minutter lang monolog etter et nytt nederlag. Blant annet kritiserte han dommeren. Det fikk FA til å sikte 52-åringen.

- Hans kommentarer er utenfor godkjent oppførsel fordi de antyder at dommerne er partiske og/eller bringer spillet i vanry, skrev forbundet i en pressemelding.

Mourinho har fram til torsdag klokken sju for å svare på anklagene. Manageren mente at Chelsea ble snytt for straffespark mot «The Saints».

- På stillingen 1-1 var det et soleklart straffespark og nok en gang fikk vi det ikke. Hvis FA ønsker å straffe meg, kan de gjøre det. De straffer ikke andre managere, de straffer meg, sa Mourinho lørdag.

Den engelske hovedstadsklubben har hatt en grusom sesonginnledning. Etter åtte kamper ligger Chelsea på 16.-plass med åtte poeng.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!