- Mourinho skal få en strålende flaske vin

Ferguson avblåser ordkrigen.

(Dagbladet.no): Etter lørdagens seier over Tottenham benyttet José Mourinho anledningen til å sende et lite stikk i retning av Sir Alex Ferguson.

I forkant av kampen hadde United-manageren uttalt at Chelsea «kontrollerer kampoppsettet».

- Jeg er ikke overrasket over at Ferguson klaget på kamptidspunktet, for han er en intelligent mann som kanskje tror andre folk er dumme, sa Mourinho.

Responsen fra Old Trafford var ikke helt som forventet.

I stedet for å slå tilbake med samme mynt, er Ferguson mest opptatt av hvilken vin han skal ta med seg til Stamford Bridge til seriefinalen den 9. mai.

Og selv om det viktigste selvsagt er å unngå tap i selve kampen, er Ferguson lite lysten på å tape den interne vinkampen med Mourinho.

- Sist gang Chelsea var på Old Trafford, hadde Mourinho tatt med seg en strålende flaske vin. Jeg er nødt til å gjengjelde gesten med noe helt spesielt. Jeg vil ikke at han skal kunne si at han ga meg en bedre vin. Jeg må vurdere en Chateau Latour eller Margaux, sier Ferguson ifølge The Sun.

Presset på United

VENNSKAPELIG VINKRIG: José Mourinho hadde med seg en utmerket flaske vin til Old Trafford i november. Sir Alex Ferguson vil gjerne overgå ham når lagene møtes igjen til seriefinale 9. mai. Foto: Jon Super/AP/SCANPIX
VENNSKAPELIG VINKRIG: José Mourinho hadde med seg en utmerket flaske vin til Old Trafford i november. Sir Alex Ferguson vil gjerne overgå ham når lagene møtes igjen til seriefinale 9. mai. Foto: Jon Super/AP/SCANPIX Vis mer

United dummet seg ut mot Portsmouth i helga, og tillot dermed Chelsea og krympe avstanden til bare tre poeng. Nå blir trolig gigantmøtet på Stamford Bridge langt mer avgjørende en Ferguson hadde håpet på.

- Chelsea på bortebane blir veldig viktig for oss nå. Jeg vil ikke klage over tapet mot Portsmouth på lørdag, men det viktigste for oss nå er å komme til hektene igjen og vise hva vi er laget av, sier han.

José Mourinho gleder seg naturligvis over at tittelkampen er fullstendig åpen igjen.

- United har presset på seg nå. Det har vært en god helg for oss, men vi kontrollerer ikke kampoppsettet mer nå. Vi vil ikke få anledning til å spille før dem resten av sesongen, sier Mourinho ifølge The Times.

• I tvil om hvilken vin du skal kjøpe?Prøv Magasinets vinguide!

<B>JEVNT:</B> Bare tre poeng skiller Wayne Rooneys United og John Terrys Chelsea.