<strong>SØVNIG:</strong> José Mourinho lot Karim Benzema få gjennomgå på Real Madrid-trening foran resten av spillergruppa. Real-sjefen mener franskmannen går rundt i halvsøvne.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/DOMINIQUE FAGET
SØVNIG: José Mourinho lot Karim Benzema få gjennomgå på Real Madrid-trening foran resten av spillergruppa. Real-sjefen mener franskmannen går rundt i halvsøvne.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/DOMINIQUE FAGET Vis mer

Mourinho skjelte ut søvnig Benzema

- For din skyld burde vi hatt trening klokka 12.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Real Madrid-trener José Mourinho har sagt til spissen Karim Benzema at han må endre innstilling dersom han skal bli en suksess i Spania.

Ifølge sportsavisen Marca fikk den franske spissen klar beskjed fra Mourinho på treningsfeltet torsdag, med alle lagkameratene som vitner.

- For din skyld burde vi hatt trening klokka 12, for du møter opp i halvsøvne klokka 10, og klokka 11 sover du igjen, sa Mourinho.

Det er ikke første gang Mourinho prøver å gi Benzema en vekker.

- Benzema er ekstremt talentfull, men han må forstå at det ikke er nok. Jeg trenger en spiller som ham, men han må være tent og energisk, ikke letargisk, sa portugiseren nylig på en pressekonferanse.

Benzema skuffet i sin første sesong som Real Madrid-spiller etter overgangen fra Lyon.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer