Mourinho skriver under for Chelsea i løpet av uka

Bekrefter selv til spansk tv.

PÅ VEI TIL CHELSEA: Jose Mourinho ledet Real Madrid for siste gang på lørdag. Nå bekrefter han at han kommer til å skrive under for Chelsea denne uken. Foto: EPA/KIKO HUESCA / NTB Scanpix
PÅ VEI TIL CHELSEA: Jose Mourinho ledet Real Madrid for siste gang på lørdag. Nå bekrefter han at han kommer til å skrive under for Chelsea denne uken. Foto: EPA/KIKO HUESCA / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): José Mourinho ledet Real Madrid for siste gang på lørdag.

I forrige måned meldte klubben at Mourinho var ferdig som Real-trener etter denne sesongen.

Mourinho bekrefter Nå har Mourinho selv bekreftet at han blir ny trener i Chelsea i løpet av uken.

- Jeg skal til London på mandag, og i slutten av uken vil jeg være manager for Chelsea, sier han til det spanske tv-programmet Punto Pelota.

- Jeg føler at folk der gir meg kjærlighet og det er det du må se etter i livet. Livet er vakkert og kort, og du må se etter hva du synes er best for deg.

Mourinho var også manager i Chelsea i perioden 2004-2007. Han førte klubben til blant annet to seriegull.

Også Real Madrid president Florentino Perez har bekreftet overfor Sky Sports at det er portugiseren som tar over trenerjobben i Chelsea.

Publiserte for tidlig I helgen ble det publisert en artikkel på Premier Leagues hjemmeside som bekreftet at Mourinho tar over Chelsea, men saken hadde publiseringsdato 3. juni, og ble fjernet like etterpå.

- Det var en publiseringsfeil. Vi tok den bort så snart vi fikk vite om det. Vi har snakket med og beklaget til Chelsea, sa en talsperson for ligaen, ?og la til at Premier League ikke kjenner til at Mourinho skal være klar for Chelsea.

Klubben har foreløpig ikke kommet med noen offisiell uttalelse.