DÅRLIG STEMNING: Den dårlige stemningen mellom klubblege Eva Carneiro og José Mourinho når nye høyder. Nå fratar manageren legen nesten alle hennes oppgaver. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG STEMNING: Den dårlige stemningen mellom klubblege Eva Carneiro og José Mourinho når nye høyder. Nå fratar manageren legen nesten alle hennes oppgaver. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mourinho skyver Chelsea-legen ut i kulda: Får ikke lenger være med på kamper

Heller ikke på treninger eller på spillerhotellet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I går gikk Chelsea-lege Eva Carneiro ut og takket for den støtten hun har fått etter at hun i helga ble hengt ut offentlig av manager José Mourinho.

Refsen gikk på at Mourinho mente at klubblegen ikke forstår spillet.

Kritikken kommer etter at Carneiro og flere fra det medisinske støtteapparatet løp ut på banen og sjekket hvor alvorlig det sto til med Eden Hazard, som fikk seg en smell på overtid.

Chelsea var allerede redusert til ti mann, og ble et øyeblikk bare ni på banen, siden Hazard måtte vente på sidelinja etter å ha fått medisinsk hjelp.

Får ikke være med på kamper Og i dag skal Mourinho ha gjort det klinkende klart at han ikke var fornøyd med legens beslutning i 2-2-kampen mot Swansea lørdag.

Ifølge engelske Telegraph har portugiseren nå skjøvet Chelsea-legen helt ut i kulda.

Avisa erfarer at 41-åringen fortsatt skal være lege for førstelaget til Chelsea, men at hun ikke får lov å være tilstede under treninger, kamper eller på spillerhotellet. De nye reglene for Carneiro skal gjelde allerede fra søndagens kamp mot Manchester City.

Legens nye oppgaver skal nå kun gå på behandling av A-lagsspillere på Chelseas treningsanlegg.

Telegraph skriver at det ikke kun er Carneiro, men flere andre i det medisinske støtteapparatet, som vil få nye arbeidsoppgaver. José Mourinho skal tidligere i sommer ha ytret ønsker om endringer, til tross for at Chelsea skal ha hatt en veldig lav prosent skader i fjor.

Lege sluttet i 2005 Uansett om dette var planlagte endringer, kunne ikke timingen ha vært verre, påpeker avisa.

Det er ennå ikke kjent om Eva Carneiro vil godta sin nye stillingsbeskrivelse, som tydelig er en nedgradering fra jobben hun har i dag.

Også i 2005 ble Mourinho uvenner med lagets lege, og det endte med at Neil Frazer forlot sin stilling etter en krangel om Arjen Robbens helsetilstand.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer