KRITISK:  Jose Mourinho tok av 19 år gamle Ruben Loftus-Cheek en snau halvtime etter han ble byttet inn. Mourinho var ikke fornøyd med ungguttens innsats, noe han presiserte for pressen etter treningskampen. Foto: David Klein/NTB Scanpix.
KRITISK: Jose Mourinho tok av 19 år gamle Ruben Loftus-Cheek en snau halvtime etter han ble byttet inn. Mourinho var ikke fornøyd med ungguttens innsats, noe han presiserte for pressen etter treningskampen. Foto: David Klein/NTB Scanpix.Vis mer

Mourinho slakter 19-åring

Ruben Loftus-Cheek ble byttet ut etter 25 minutter.

(Dagbladet): Chelsea-manager Jose Mourinho er ikke fornøyd med klubbens 19 år gamle talent Ruben Loftus-Cheek. Bakgrunnen er innsatsen i en treningskamp mot Sydney FC denne uken.

Chelsea som forrige måned ble kronet til seriemestere, dro nemlig rett til Australia hvor de tirsdag spilte mot Sydney FC. London-laget vant 1-0, men manager Mourinho var ikke bare fornøyd etter seieren.

Imponert over de andre Ruben Loftus-Cheek fikk virkelig å høre det av portugiseren.

- Da vi hadde ballen spilte han veldig bra, men da Sydney hadde ballen virket han å være mer imponert over Nemanja Matic og John Obi Mikel i stedet for å jobbe selv, sier Chelsea-sjefen ifølge The Telegraph.

Loftus-Cheek kom inn som innbytter i oppgjøret, men etter bare 25 minutter på banen tok Mourinho 19-åringen av igjen.

- Forholdet vårt har tatt et skritt tilbake. Han skjønner ikke hva det betyr å spille for meg og Chelsea.

- Må lære Loftus-Cheek blir sett på som en av de mest lovende juniorene i Chelsea-systemet. Unggutten fikk to kamper fra start i ligaen på tampen av årets sesong.

- Han må lære seg at som 19-åring må man løpe tre ganger mer enn de andre. Man må spille begrenset og ikke som en superstjerne. Dette er ikke juniorfotball, fortsetter Mourinho, som ikke legger skjul på at engelskmannen er for god for juniorfotball.

- Han for god til å spille for U18-laget.

- Men jeg aksepterer ikke at bare fordi han spiller med Matic og Mikel dropper han å presse når vi ikke har ballen. Jeg aksepterer ikke det når en superstjerne ikke gjør jobben sin, så hvorfor jeg skal jeg gjøre det med han?