VAR KRITISK: José Mourinho var alt annet enn fornøyd med underlaget da hans Manchester United møtte Rostov. Nå har fotballforbundet i Russland tatt affære. Foto: Denis Tyrin / AP / NTB scanpix<div><br></div>
VAR KRITISK: José Mourinho var alt annet enn fornøyd med underlaget da hans Manchester United møtte Rostov. Nå har fotballforbundet i Russland tatt affære. Foto: Denis Tyrin / AP / NTB scanpix

Vis mer

Fotball:

Mourinho slaktet russernes bane. Nå får de ikke bruke den mer

Rostov må bruke andre arenaer.

Den russiske klubben FC Rostov får ikke spille hjemmekamper på sin egen arena etter kritikken fra Manchester United-manager José Mourinho.

Klubben møter Manchester United borte i europaligaen torsdag. Etter det første oppgjøret i Russland var Mourinho alt annet enn fornøyd med banen som var fylt av store hull og områder uten gress.

– Det er vanskelig å tro at vi skal spille kamp her i morgen på denne banen. Hvis man kan kalle det en bane, sa den portugisiske manageren før oppgjøret som endte 1-1.

Nå har fotballforbundet i Russland nektet Rostov å spille hjemmekamper på hjemmebanen Olimp-2 helt fram til den er i god nok stand til å spilles på.

Klubben må dermed bruke andre arenaer når laget skal spille hjemmekamper.

(NTB)