VAR KRITISK TIL SPILLESTILEN: Eden Hazard (til venstre) sa Jose Mourinhos lag ikke spiller fotball. I dag fikk han svar fra sjefen. Foto: AP / Matt Dunham / NTB SCANPIX
VAR KRITISK TIL SPILLESTILEN: Eden Hazard (til venstre) sa Jose Mourinhos lag ikke spiller fotball. I dag fikk han svar fra sjefen. Foto: AP / Matt Dunham / NTB SCANPIXVis mer

Mourinho slår tilbake mot Hazard

Kritiserer egen Chelsea-spiller.

• Hazard etter tapet: - Chelsea er ikke skapt for å spille fotball

José Mourinho ga Eden Hazard svar på tiltale da han fredag sa at midtbanespilleren ikke er villig til å ofre seg 100 prosent for laget.

Den belgiske 23-åringen er Chelseas playmaker og har vært lagets beste offensive spiller denne sesongen. Etter semifinaletapet mot Atlético Madrid i mesterligaen uttalte Hazard seg kritisk til Mourinhos stil og taktikk da han sa at laget «ikke er bygget for å spille fotball».

- Jeg lyttet til det intervjuet. Mediene mener han var kritisk, men det var helt normalt at han sa det. Eden er ikke en spiller som er rede til å ofre seg 100 prosent for laget og lagkameratene. Han er ikke mentalt rede til å se bakover til venstrebacken og gi livet sitt for å hjelpe ham, sa Mourinho.

Han pekte på at Hazard hadde skyld i det første baklengsmålet mot Atlético Madrid.

Misfornøyd - Jeg oppfattet ikke uttalelsen som kritikk, men jeg er ikke fornøyd. Jeg har snakket med ham hele sesongen og prøvd å gjøre ham bedre. Du venter slike kommentarer fra spillere som ikke greier å løse problemer som ved det første målet.

Hazard er koblet til den franske storklubben Paris Saint-Germain. Han var onsdag tilbake i laget etter å ha mistet fire kamper med en skade i leggen, og han greide ikke å sette sitt preg på semifinalen.

- Vi er ikke bygget for å spille fotball. Vi er gode på kontringer, slik Real Madrid spilte mot Bayern München, men ofte må jeg gjøre ting på egen hånd, og det er ikke lett, sa Hazard til en fransk TV-kanal etter kampen.

Avskrevet Mourinho gjentok at han har avskrevet Chelseas gullsjanser i serien, men han ønsker å avslutte sesongen med to seirer mot Norwich (søndag) og Cardiff.

- Det har ikke vært en dårlig sesong. Vi er i en overgangsfase, og det er godt gjort å ha forbedret laget så mye siden forrige sesong. Vi har vært med i serien og mesterligaen hele veien, sa han.

- I de siste kampene møter vi to lag som kjemper for livet, men det vil ikke være en god følelse for våre spillere om vi ikke slår dem.

(NTB-Reuters)