KAMPHANER: Det har tidligere blitt fysisk mellom Wenger og Mourinho. Nå bruker managerne ord for å oppildne hverandre før møtet mellom Arsenal og Chelsea. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS/NTB Scanpix
KAMPHANER: Det har tidligere blitt fysisk mellom Wenger og Mourinho. Nå bruker managerne ord for å oppildne hverandre før møtet mellom Arsenal og Chelsea. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS/NTB ScanpixVis mer

Mourinho slår tilbake mot Wengers frekke stikk

- Det er ikke lett.

Følg Premier League i Fotballstudio fra 16.00!

(Dagbladet): Denne helga møtes Arsenal og Chelsea i Premier League, og mange øyne er rettet mot de to managerne Arsène Wenger og José Mourinho.

Chelsea er først og fremst kjent for å være sterke defensivt, med en til tider kynisk Mourinho ved roret. I den forbindelse uttalte Wenger tidligere denne uka at «Det er lett å forsvare seg».

Da Mourinho ble konfrontert med uttalelsene til sin rival før møtet mellom lagene, tok han bladet fra munnen.

- Det er ikke lett. Hvis det var lett ville du ikke tapt 3-1 for Monaco på hjemmebane. Hvis man forsvarer seg bra spiller man 0-0 mot Monaco og vinner i Monte Carlo. Det er ikke enkelt å forberede et lag på å forsvare seg, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

Arsenal røyk som kjent ut av Champions League mot Monaco etter at London-laget vant 2-0 på bortebane. En svak hjemmekamp ødela muligheten til avansement.

Begrepet «angrep er det beste forsvar» passer nok bedre til Arsenal, som blant annet ble omtalt som «taktisk naive» av manager Gerard Houllier etter tapet for Monaco. Det samme mente Arsenal-stopper Per Mertesacker.

Chelsea vil allerede være seriemester dersom laget slår Arsenal og Leicester i de to neste kampene. De blå leder ligaen med ti poeng med seks kamper igjen å spille.