Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho snuser på streikende City-spiss

Adebayor på vei til Real Madrid.

PÅ VEI TIL REAL: Emmanuel Adebayor er så godt som ferdig i Manchester City, og Real Madrid blir muligens hans neste klubb. Foto: AFP PHOTO / Segun Ogunfeyitimi
PÅ VEI TIL REAL: Emmanuel Adebayor er så godt som ferdig i Manchester City, og Real Madrid blir muligens hans neste klubb. Foto: AFP PHOTO / Segun Ogunfeyitimi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester Citys Emmanuel Adebayor var i vår utlånt til Real Madrid. Nå kan overgangen bli gjort permanent.

Spissen virker å være på vei bort fra Manchester City, skal ha truet klubben med både søksmål og har gått ut i streik fordi han ikke vil trene med resvervelaget.

I følge Sky Sports skal Real Madrid ha gjort et fremstøt for å sikre seg spissen, som har blitt skjøvet ut i kulden i Manchester City. Spissen selv har tidligere i sommer uttalt at han ønsket seg en retur til den spanske hovedstaden, og at han ikke er interessert i å gå andre steder.

27-åringen fra Togo ble hentet fra Arsenal i 2009, men forrige sesong var han langt unna en plass på laget, og ble i januar utlånt til Real Madrid.

Real Madrid-manager José Mourinho ble tirsdag sitert på at det eneste han trenger før troppen er komplett, er en angriper. Både Adebayors kollega i City, Carlos Tévez og Sergio Agüero har vært nevnt som aktuelle forsterkninger tidligere.

(NTB)