Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho-sparkingen kan føre til overraskende vending for Eva (42)

Kan få jobben tilbake.

KAN KOMME TILBAKE: Sparkingen av José Mourinho kan føre til at Chelsea får sin tidligere klubblege, Eva Carneiro, tilbake. Foto: NTB Scanpix
KAN KOMME TILBAKE: Sparkingen av José Mourinho kan føre til at Chelsea får sin tidligere klubblege, Eva Carneiro, tilbake. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Sparkingen av klubblege Eva Carneiro har vært noe av det som har gitt José Mourinho mest fokus denne høsten - i tillegg til begredelige resultater denne sesongen.

Mourinho frøs ut Carneiro - og fratok henne alle oppgaver i jobben som lege.

Etter en slitsom høst fikk den tidligere Chelsea-legen en real opptur i november, da hun giftet seg med sin polfarer.

Carneiro kommer tilbake? I går var det portugiserens tur til selv å kjenne på det å bli sparket, da Chelsea bestemte seg for at de ikke lenger kunne fortsette samarbeidet med 52-åringen.

Med Mourinho ut av portene på treningsfeltet i Cobham for siste gang - åpner det for at Chelsea kan få den populære klubblegen tilbake, skriver engelske Telegraph.

• Les også: Disse seks personene avgjorde Mourinhos Chelsea-skjebne

Eva Carneiro har saksøkt både mot Chelsea og José Mourinho etter at hun ble sparket fra London-klubben. Sistnevnte har hun saksøkt for kjønnsdiskriminerende språk.

Nå skriver Telegraph at et krav i Carneiros sak mot Mourinho er at hun skal ha gamlejobben tilbake hvis Mourinho mister jobben i klubben - noe han nå har.

Rettshøring i januar Avisa skriver at Carneiros advokater i går kveld ikke ville svare på om 42-åringen vil takke ja om hun nå får tilbud fra Chelsea om å få jobben tilbake.

Carneiros advokater skal i en rettshøring 6. januar. Hvis man ikke kommer til enighet om en avtale før den datoen, eller underveis i høringen, vil det trolig bli full rettsrunde i juni.

Som ansatt i Chelsea kunne Mourinho da trolig ha latt klubben betale om han blir funnet skyldig i noe, mens nå må han betale av egen lomme om han blir dømt for kjønnsdiskriminering.

- Kalte Carneiro «datter av ei hore» Det var under sesongåpningen mot Swansea at sagaen om Mourinho og Carneiro startet.  å overtid løp Carneiro og fysioterapauten ut på banen for å se til Eden Hazard, som virket til å ha skadet seg.

Det likte Mourinho svært dårlig. Portugiseren gestikulerte mot det medisinske apparatet sitt, og da han møtte pressen etterpå, kritiserte han dem etter alle kunstens regler.

I kaoset rundt Hazards skade skal Mourinho ha ropt «filha da puta» - noe som betyr «datter av ei hore».

Mourinho ble frifunnet av Det engelske fotballforbundet (FA) for anklager om kjønnsdiskriminerende ordbruk - noe som gjorde Carneirop forbanna - da hun aldri ble kontaktet av FA for å gi sin versjon av det som skjedde.

GIFTET SEG: Eva Carneiro fikk i november en stor opptur i alt styret denne høsten, da hun i november giftet seg med sin polfarer, Jason De Carteret. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Eva Carneiro fikk i november en stor opptur i alt styret denne høsten, da hun i november giftet seg med sin polfarer, Jason De Carteret. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media