Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho straffet pressen. Igjen

Nektet å svare på spørsmål fra dem som forlot pressekonferansen fredag.

(Dagbladet): Det er El Clásico-sesong, og midt i begivenhetenes sentrum står Jose Mourinho. Portugiseren gjør som vanlig alt han kan for å ta bort oppmerksomheten fra spillerne sine, og som vanlig lykkes han ett hundre prosent med taktikken.

pressekonferansen fredag, altså dagen før det første av i alt fire kamper mellom de spanske gigantene Barcelona og Real Madrid, lot han assissten Aitor Karanka svare på spørsmålene mens han selv satt som et steinansikt ved siden av.

Hvor er sjefen?
Mourinho ville, ifølge seg selv via assistent Karanka, ikke skape overskrifter gjennom det han eventuelt kom til å si på pressekonferansen. Overskriftene kom likevel, selv om flere medier valgte å forlate pressekonferansen da Mourinhos taushet ble annonsert.

På den påfølgende pressekonferansen tok Real Madrid-sjefen hevn på dem som gikk.

- Er du sjefen i AS? spurte Mourinho journalisten fra den kjente spanske sportsavisa.

- Hvis du ikke er det kan jeg ikke svare på spørsmålene dine. Jeg følger bare din egen filosofi, og hvis ikke du vil snakke med min assistent snakker jeg bare med sjefene dine, sa Mourinho ifølge den engelske avisa The Telegraph.

AS var ett av mediene som forlot fredagens pressekonferanse.

Avgjørende periode
Og dermed er karusellen rundt «The Special One» i gang igjen.

Neste El Clásico er allerede onsdag med finalen i den spanske cupen. Mourinhos mange krumpspring gjør akkurat det han ønsker i forkant av disse kampene, nemlig å ta bort all oppmerksomhet fra spillerne.

For både Mourinho og spillerne er det nå årets sesong avgjøres. Serien er langt på vei tapt til Barcelona, mens cupfinalen onsdag har en pokal i potten.

Og med tanke på at Barcelona pulveriserte Real Madrid 5-0 i sesongens første El Clásico på Nou Camp, har Mourinhos menn alt å bevise før den avgjørende semifinalen i Champions League spilles samme sted 3. mai.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media