TEMPERAMENTSFULL: Jose Mourinho ble sendt på tribunen for protester da Cagliari ble tildelt et straffespark mot Inter sist helg. Portugiseren har nektet å stille opp i media etter episoden.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro Garofalo
TEMPERAMENTSFULL: Jose Mourinho ble sendt på tribunen for protester da Cagliari ble tildelt et straffespark mot Inter sist helg. Portugiseren har nektet å stille opp i media etter episoden.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro GarofaloVis mer

Mourinho stum som en østers etter utvisning

Nekter å la seg intervjue.

|||(Dagbladet.no): Intervjuer og pressekonferanser med José Mourinho er ofte en kilde til uforglemmelige, fotballrelaterte sitater, men den siste uka har Inter-sjefen gjort seg fullstendig utilgjengelig for media, melder Football Italia.

Den karismatiske portugiseren er nemlig rasende etter å ha blitt bortvist fra benken mot Cagliari sist søndag, og har lurt seg unna enhver intervjuavtale siden. I stedet har Inter iverksatt det de kaller for «mediarotering».

Det er iallfall den offisielle forklaringen på at assistent Marco Branca til det obligatoriske intervjuet etter kampen mot Cagliari, og da midtbanespiller Esteban Cambiasso overraskende nok dukket opp på pressekonferansen i forkant av onsdagens kamp mot Napoli - en kamp Mourinho sto over grunnet karantene.

Fra direktørlosjen kunne Mourinho overvære at elevene hans vartet opp med en imponerende 3-1 seier på eget gress, men trepoengeren var ikke nok til å få «The Special One» til å bryte tausheten.

Selv om han var meldt til dagens pressekonferanse, var det nyervervelsen Lucio som dukket opp for å prate om lørdagens oppgjør mot Sampdoria.

Denne gangen ble Mourinhos fravær forklart fra medieavdelingen i Inter med at klubben ønsket å rette søkelyset på en viktig, ny signering.

Spørsmålet er om Mourinhos selvpålagte taushet fortsetter gjennom helgen, eller om abstinensene etter å ytre seg i mixed zone tar overhånd.