Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho sulten på Mancinis jobb

Møtte Inter-topp i Milano.

(Dagbladet.no): José Mourinho savnes i England, men har gått langt i å avvise at han blir trener for en engelsk klubb neste sesong.

Derimot har den karismatiske portugiseren flørtet med spanske og italienske storlag. Nå kan ting være i ferd med å skje, for nylig var Mourinho og agent Jorge Mendes i Milano for å møte Inter-eier Massimo Moratti, skriver nyhetsbyrået PA.

- Det er sant at de er i Italia, og de vil dra tilbake til Lisboa på lørdag, bekrefter Mourinhos personlige rådgiver Eladio Parames.

Det er dårlig nytt for Robert Mancini. Han har ført Inter til to ligatitler på rad, men samtidig floppet i Champions League. I år led han samme skjebne som José Mourinho gjorde to ganger i sin tid som Chelsea-manager, og ble slått ut av Liverpool.

Etter tapet i åttendelsfinalen annonserte Mancini at han ville trekke seg etter sesongslutt - før han ombestemte seg dagen etter.

Moratti har avvist at han er på utkikk etter en erstatter for Mancini, så sent som etter tapet mot Juventus forrige helg.

- Tapet gjorde meg ikke rasende. Jeg tror fortsatt at dette er en gjeng med vinnere. Mancini kan ta det med ro, jeg har ikke planlagt noen møter med Mourinho, sa han.

Den tillitserklæringen var tydeligvis ikke mye verdt.

PÅ VEI TILBAKE: José Mourinho har vært ute av rampelyset siden han fikk sparken som Chelsea-manager i fjor høst. Nå kan Inter bli hans nye klubb. Foto: EPA
PÅ VEI TILBAKE: José Mourinho har vært ute av rampelyset siden han fikk sparken som Chelsea-manager i fjor høst. Nå kan Inter bli hans nye klubb. Foto: EPA Vis mer

Mourinho selv uttalte nylig at han gledet seg til å møte Chelsea igjen - som manager for motstanderlaget.

- Jeg tror det var i forrige uke at jeg fortalte dem at jeg ønsker dem alt godt, og at de vinner hver kamp. Men om jeg møter dem i Champions League neste år vil jeg komme til dem og drepe dem. Det er sånn min natur er, sa Mourinho.

<B>SAVNET I ENGLAND:</B> Men José Mourinho dukker neppe opp i Premier League med det første.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media